Laagste prijsgarantie

Finnshyttan

9.7FenomenaalScore uit 59 reviews

Ruimte
    Natuur

Mooi huis direct aan het water
Door Henk op 30-06-2025

Voor de derde keer weer een geweldige week gehad in dit huis dat prachtig gelegen is direct aan het water. Je komt hier helemaal tot rust.

Mooie huis gelijk aan het water
Door Henk op 08-07-2024

Wij hebben net een week doorgebracht in deze woning die ligt op een prachtige plek direct aan het water. De woning is schoon met goede bedden en ziet er perfect uit. Ook de ligging aan het water is geweldig. Bovendien kun je gebruik maken van een roeiboot en een Canadese kano. Ook kun je een hengeltje uitgooien vanaf de steiger of lekker zwemmen in het meer. Een geweldige plek waar je helemaal tot rust komt. Er is wel en hoogteverschil tussen het huis en het water en dat is misschien wel iets om rekening mee te houden als je slecht ter been bent.

Mooi huisje maar neem je eigen stoelen mee
Door Yvonne op 18-09-2023

Mooi huisje met een prachtig uitzicht. Het huisjes mooi ingericht maar de bank en stoelen (zithoek) zitten niet comfortabel je krijgt er gewoon een zere rug van.
Het was een tegenvaller dat je de afval rolemmer boven aan de weg moet zetten (steil grindpad) met het afval van de vorige gasten. Ik vind het eigenlijk niet kunnen dat je je gasten hier mee opzadelt. Want als het niet doet krijg je je borg van €150 niet terug.

Fantastische plek!
Door Fam op 28-07-2023

Prachtig huisje op een geweldige plek!

In een woord GEWELDIG.
Door Henk op 16-07-2023

Wij hebben een prachtige week gehad in dit geweldige huis. Je komt hier helemaal tot rust.

Rust en schoonheid
Door Gradus op 21-06-2023

Heerlijke plek in rustig Värmland aan het water, prachtig uitzicht, midden in de natuur.
Leuk huisje met alle gemakken zoals snel internet, tv, goed uitgeruste keuken etc.
Prima bedden.