Minicamping Schotererf

We hebben de beste aanbieders voor Minicamping Schotererf voor je op een rij gezet:
Si Es An
Camping
Wasmachine
Adresgegevens | Worstsloot 1, 8374 EV |
Minicamping Schotererf
Zeker een camping om aan te bevelen, Mooie , ruime plekken. Goed sanitair. Bij regen,zeker tijdens onze vakantie, zijn de plekken nog droog.
Vriendelijke mensen. De omgeving is mooi.
heerlijke ruime camping, niets moet veel mag!
vriendelijke ontvangst, mag zelf een plaats uitzoeken.
Prima verblijf met keurig sanitair. Velden liggen er netjes bij en voor de caravan kunstgras. Prima oplossing en daarom was het niet nodig wat op de grond te leggen.
We hebben een fijn verblijf gehad op deze rustige camping.

Minicamping Schotererf
Met onze kinderen van 5 en 7 jaar verbleven wij een week in een pipowagen op het goed onderhouden terrein van Camping Schotererf. Een goed ontvangst met voldoende uitleg over de omgeving was een fijne start. Het sanitair, de aanwezige speeltoestellen en de speelweide zijn erg netjes. Er lopen wat dieren rond en het uitzicht is echt fantastisch! De pipowagen is gezellig en praktisch ingericht.
De bedden slapen prima, zeker als je de hele dag in touw bent geweest ;)
De omgeving heeft genoeg te bieden voor jong en oud. Het was heerlijk!
Een ronduit mooie camping en de ligging aan het meertje fantastisch.
Het sanitair daar is niets op af te dingen, schoon en van deze tijd.
De eigenaren zijn zeer vriendelijk en het uitzicht van de plek waar wij stonden een 10+ .
Wij verbleven 7 weken op deze zeer afgelegen minicamping.
Wij hadden het idee dat dit een rustige camping zou zijn, het tegendeel was echter waar. Ieder weekend hadden wij een ander gezin met jonge kinderen naast ons staan hetgeen voor ons voor veel lawaai en overlast heeft gezorgd.
Voor kleine kinderen zijn er een paar speeltuigen voor senioren is op deze camping geen enkele faciliteit.
De dichtstbijzijnde bewoonde wereld is minimaal 6 kilometer verwijderd.
Wat betreft fietsen ben je in deze omgeving snel uitgekeken of je moet van vlakke rechte polderwegen houden.
Het Kuinderbos fiets je in 15 minuten doorheen.
In het voorseizoen viel ons op dat het sanitair soms meerdere dagen niet schoon was gemaakt.
Verder moet je tegen honden kunnen.
In de 7 weken die wij hier hebben gestaan hebben wij niet een keer gesproken met de campingeigenaren. Op ons kwam dit over als desinteresse in hun klanten.
Voor ons was dit bezoek eenmalig.