Lencouet

We hebben de beste aanbieders voor Lencouet voor je op een rij gezet:
Maison Bonaire
Skigebied: 200m
Treinstation: 15m
Adresgegevens | 2010 route de Lencouet, 47230 |
Lencouet
Heel fijn verblijf gehad. Brigitte is een fantastische gastvrouw. De studio was heel schoon en comfortabel. De ontbijtjes waren verrukkelijk. Het is ook erg fijn vertoeven in de tuin en het zwembad. Daarnaast is de omgeving super mooi en is er genoeg te doen in de nabijgelegen dorpjes. Bovendien kan je in de buurt hele lekkere wijnen drinken en kopen voor weinig geld. Zou deze accommodatie zeker aanbevelen!
Top locatie. rust ! ! ! Genieten op het ruime terras , duikje in het zwembad. Zeer vriendelijke gastheer en gastvrouw. Nous reviendrons.
Wij kiezen al jaren voor dit concept (Huisjes met een gedeeld zwembad).
Bij Lencouet hadden we de ruimste, en meest comfortabele gite die we tot nu toe al gehad hebben.
Prachtig terras, 3m naar links en je kan gelijk in het zwembad springen.
De streel "Lot & Garonne" is zeker een aanrader.
Toeristen zijn er, maar zeker niet te veel.
Je vindt overal parking, en ga je naar een pretpark / Avonturenpark in de buurt hoef je niet lang aan te schuiven. (Wij waren er eind juli / begin augustus).
Prijs / kwaliteit van de horeca in de buurt is zeker okay.
Je zit er in het groen, maakt dat je ook nog wel eens een diertje tegenkomt wat bij ons eerder zeldzaam is. (Ree, Vos, Uil, ….)
Topper dus!

Lencouet
Een mooie vakantie gehad in "Lencouet". Een gezellige & propere studio. Lekker buiten genieten van het ontbijt was zalig . Een plaats om tot rust te komen. Hadden we toch zin in een uitstapje : Brigitte en Joeri wisten wel raad. In de omgeving mooie wandelingen, natuur, kleine dorpjes, avondmarktjes,.....verveling hadden we zeker niet. Een duik in het
zwembad was verfrissend. Alles was positief en zeker een aanrader.
Rustig en tussen de zonnebloemvelden gelegen gite met alle nodige comfort. Mooi zwembad te delen met de buren van de andere gite.
super gastvrije gastvrouw en heer. paella avond met de andere gasten was een topper.