Villa Amaranta

Minibar
Totaal aantal kamers: 10
Adresgegevens | via Guglielmo Marconi 101 loc. Isola, 19125 |
Villa Amaranta
Hele mooie b&b met prima ligging, rustig, mooi zwembad met prachtig uitzicht en gastvriendelijke eigenaren!
Heel mooie b&b met prachtig zwembad in tuin en heel rustige sfeer. Ontbijt heerlijk en fantastisch uitzicht! Kamers eigentijds en sfeervol ingericht en super schoon.
Wij verbleven hier met onze twee kinderen van 8 jaar. Zeer mooie kamer ! Super vriendelijke mensen. Gezellig zwembad. We werden heel goed onthaald, mvr spreekt vrij goed Frans. Ze geeft locatie's mee die je kan gaan bezichtigen (Cinque Terre van daaruit goed te bereiken). Zeer verzorgd ontbijt met vers fruit en zelfgemaakt gebak. Mogelijkheid tot bbq is een pluspunt. Toplocatie met mooi uitzicht !
Lokatie ligt op heuvel in La Spezia. Uitzicht op la Spezia en de zee is prachtig. Wij hadden met 4 personen, kids van 15 en 12, éénn ruime kamer met terrasje. Mooi ingericht, beach-style. Prachtige badkamer en heerlijke bedden. De gastvrouw weet hoe ze haar gasten moet verwennen! In de ochtend een zelf gemaakt, luxe ontbijt. Hele dag gratis koffie, thee en water. Heerlijk zwembad in mooie tuin met uitzicht op zee. Met trein naar Cinque Terre geweest. Indrukwekkend! Goede verbinding. La Spezia zelf niet bijzonder,. Levanto wel mooi.
Wij zijn in juli '15 3 dagen in Villa Amarante geweest! We hebben het er heel erg naar onze zin gehad. Mooi gedecoreerde kamer, 2 airco's (slaapgedeelte en leefgedeelte), minibar gevuld met water en een heerlijk zwembad met prachtig uitzicht. Het ontbijt was heerlijk, de beste die wij in Italie gehad hebben. Enige nadeel is dat er geen water of gekoelde dranken verkrijgbaar zijn bij het zwembad. Cinque Terre bewonderen vanaf de boot is prachtig en de tip om Porto Venere te bezoeken was top!
Villa Amaranta ligt op een heuvel met zicht op de baai van La Spezia.
Super vriendelijke uitbaters die er alles voor doen om hun gasten tevreden te stellen. Heel verzorgd ontbijt, met dagelijks op een andere manier vers fruit, zelfgebakken cake, omelet enz. Ontbijten met zicht op zee.
Veel tips gekregen voor uitstapjes, parking, restaurantjes...
Mooie kamers met zicht op zee. Sommige met balkon.
Prachtige tuin met zwembad, ook met zicht op de baai.
Je kan gratis gebruik maken van de buitenkeuken met barbecue en mircrogolf. Alles is voorzien: kolen, bestek en borden, kruiden... Hele dag door gratis water en koffie te verkrijgen.
Ideaal voor uitstappen: boottocht 5 terre, Pisa, Portovenere, Portofino. Wel voor alles de auto nodig.
Een echte aanrader!!!