Laagste prijsgarantie

7.6GoedScore uit

Rue Du Hableau 26, B-5580

Les Roches

7.6GoedScore uit 11 reviews

Geen oog dicht gedaan / smerige bende
Door Niels op 28-07-2019

Voordat we op deze camping aankwamen kreeg deze een 9,7 op basis van 11 beoordelingen. Ik ben benieuwd of die 11 bezoekers écht op dezelfde camping als wij hebben gezeten.
Vrijdagavond Karaoke op volume tien tot 01.00 en daarna tot 05.30 dronken gezang, gelal en geroep. Zaterdag 80’s party op volle toeren tot 01.00 en daarna tot 04.30 volop feest.
Sanitair werd brandschoon genoemd, maar ik heb zelden zo’n vieze bende gezien. De lucht op de toiletten was echt niet te harden, bij sommige douches kwam er meer water uit de muren dan uit de douchekop. Overal plukken haren, hier was al even niet schoongemaakt. Zoek gerust een andere camping als je naar deze regio wil gaan.

Schitterend
Door Margrietje op 21-07-2019

Verleden weekend een aangenaam verblijf doorgebracht in camping "les roches". Andere vrienden waren er ook met hun mobilhome..We hebben kunnen "bbquen", veel gelachen en zeer goed geslapen. Het sanitair was zeer net en verzorgd ook. Rochefort is vlakbij, een aanrader dus!

goede camping
Door Patricia op 23-04-2017

Goede camping, rustig gelegen en vlakbij stad. Proper en warm sanitair.
Je kan te voet naar het centrum, zwembad en minigolf vlakbij.

Prima camping met goede wifi
Door Fam. De Haas op 09-06-2016

Wij verbleven hier 2 weken in juni, toen was het heel rustig. Vooral een komen en gaan van doortrekkers. Camping is erg schoon met veel toiletten en douches. Goede wifi. Wij verbleven met de Acsi kaart voor 17 euro p.n. Verderop in Jemelle is nog een gemeente camping met minder fasciliteit en die is maar 9,50 euro. Alleen daar geen wifi en eenvoudig sanitair. De omgeving is prachtig, maar niet geschikt voor toerfietsen. Alleen de fietsroute Ravel gaat over een oude spoorlijn en is vlak. Stadje heeft een aardig terras waar je allerlei biertjes kun proberen. Eten verderop in Celles in Auberge de la Lesse is een aanrader.. Minpuntje is dat je het verkeer hoort van de weg verderop.

Prima Camping.
Door Roel-Jaco op 13-05-2016

Prima camping om Rochefort en omgeving te verkennen.
Ruime plaatsen. Brood kun je bestellen bij de receptie.
Gratis WiFi, 30min per dag of onbeperkt WiFi via een account (vraag instructie beschrijving bij de receptie).
Fietsroutes via knooppunten.

schoon
Door kbraat op 26-01-2016

Mooie camping waar we 1 nacht gestaan hebben op doorreis. De camping ziet er goed verzorgd en schoon uit.