Laagste prijsgarantie

Ruimte
    Natuur

Onprettige gastheer
Door Familie uit Nederland op 09-09-2023

Prachtige tuin, gezellig speelhuisje en leuk bakkershuisje. Het diner is voortreffelijk. Maar dat waren meteen alle pluspunten; het speelgoed voor de kids is verouderd, de kinds mochten niet met kiezelsteentjes spelen (onmogelijk!) en de gastheer zorgt voor een onprettige sfeer. De nadruk ligt vooral op wat er allemaal niet mag en aan welke regels je je moet houden. Hierdoor hebben wij geen fijn vakantiegevoel gehad, maar juist het gevoel gehad dat we heel erg op onze tenen moesten lopen. In plaats van kindvriendelijk domein kan het beter een plekje voor ouderen worden, die niet te veel bewegen en heel rustig zijn. Pas dan zal er aan alle eisen van de gastheer voldaan worden vermoed ik. We hebben wel geleerd dat als er iemand eerder een review schrijft over een onprettige gastheer; dat we dan absoluut niet meer boeken. Jammer!

Voor ons nooit meer
Door Suzanne op 07-08-2023

Met elke kilometer verder weg van Petit Pauliat groeide de opluchting.
Sjoerd en Felicia hebben een prachtig plekje met een mooi terrein, veel speelgoed en aandacht voor detail. Broodjesservice, een prima Table d'hote en Gite La Janotte is echt een plaatje.
Alleen, als je je gasten binnen drie uur al in tranen krijgt met een botte uitval, doe je iets gewoon helemaal niet goed. Als je gasten het gevoel geeft dat ze niet 'vrij' op het terrein kunnen begeven, doe je iets niet goed. Als gasten zich schuldig voelen als ze vragen of het zwembad open mag, als je kinderen terecht worden gewezen waar je naast staat, als gasten grapjes maken '..., anders wordt Sjoerd boos', doe je iets niet goed.
Ik heb dit overigens niet bespreekbaar gemaakt, (iets wat ik normaal wel zou doen) maar er stond in eerdere recencies dat Sjoerd hier niet voor open staat. We hebben dus de knop omgezet en er een leuke week van geprobeerd te maken.

Fantastisch!
Door Erwin en Linda op 21-06-2022

Het is er kleinschalig, ruim opgezet, authentiek, lieve, geïnteresseerde eigenaren die het van bijna niets tot iets prachtigs hebben opgebouwd. Als ouders van 2 jonge kinderen hebben ook wij onze rust kunnen pakken terwijl de kinderen zich vermaakten bij/in het zwembad of met allerlei speelgoed en toestellen die op het terrein te vinden zijn.

Heerlijke ontspan vakantie
Door Janneke op 16-08-2020

Wat een geweldig plekje is dit.
Alles klopt. Van de mooie tent, het heerlijke zwembad, de leuke speel plekjes, het zeer smakelijke eten en de super gastvrije gastheer en vrouw.
Vanaf het moment dat we aankwamen voelden de kinderen zich thuis. Zij wilden niet meer weg om uitstapjes te doen. Door de kleinschaligheid en de slimme opzet van het terrein vermaakten ze zich, samen met de andere kinderen.
Kortom; een aanrader dus!

Mooie plek, verblijf viel tegen
Door fam vd Berg op 07-08-2020

Bij aankomst voelden we ons helaas al niet geheel vrij. De rondleiding voelde verplicht voor de kids terwijl zij na een autorit liever eerst even gaan spelen.
Het terrein ziet er overzichtelijk uit en de safaritent was prima, maar op wel toe aan onderhoud (spijkers staken bijv ver uit de vlonders, dat de kids erachter bleven hangen met hun voeten)
Er staat een speeltoestel en er is speelgoed om mee te spelen. Helaas was table d'hotes niet mogelijk omdat wij de enigen waren die hadden ingeschreven. Voor ons was het te kleinschalig, want er waren helaas maar 3 gezinnen (waarvan 1 in de afgelegen gite) en verder was er alleen met familie. Daardoor toch wat meer op jezelf en minder contact en weinig kinderen om mee te spelen.
Verder zijn sommige regels wat strikt, wij gingen om 18.50 nog even zwemmen en werden meteen toegesproken of we wel wisten dat het zwembad om 19.00 sluit. Wij hebben helaas gekozen om halverwege de week weg te gaan.

Genieten!
Door Ralph op 30-06-2020

Het is nu helaas onze laatste avond. Ik wil niet weg en de kinderen helemaal niet. Wat een heerlijke tijd hebben we gehad. Een zalig paradijs voor de kids. Sjoerd en Felicia die zich altijd behulpzaam en gastvrij opstellen. Felicia's zalige gerechten tijdens table d'hotes. Het domein is prachtig verzorgd, de liefde druipt er van af. En ja, er zijn huisregels, maar als je leest hoe dit domein eigenhandig gerestaureerd is en verzorgd wordt is dat logisch - want het komt voort uit liefde van hetgene wat ze de gasten mee willen geven. Voor ons absoluut niet storend.