Laagste prijsgarantie

Erve Hesselink

9FenomenaalScore uit 38 reviews

Klein en fijne camping
Door Hans&Anneke Heijnen op 19-09-2024

Bij aankomst komt de eigenaar bij u om alles uit te leggen over de camping camping licht in mooi gebied van bos en weilanden mooi om te fietsen en wandelen het sanitair is hygiënisch en supper schoon winters wijk is op korte afstand voor op de fiets vanaf ge camping mooi uitzicht over de weilanden en bos wij komen vast en zeker weer eens terug op deze camping

Aanrader
Door Gerri en Han v d Voorden op 30-08-2024

Een prachtig gelegen camping , goed onderhouden met zeer mooi sanitair en zeer gastvrije campingeigenaren . Staan altijd klaar als er iets is .De camping is een aanrader.

Prachtig
Door Jacquelina Woestenburg op 22-08-2024

Genieten in 1 woord. Te kort gestaan . En wat een mooie ruime plekken. Kruiden plukken appels courgette jam noem maar op. En wat zijn ze lief en behulpzaam jullie oppas Mieke en partner. Zal maar zeggen allemaal lof. Tot de volgende keer. En ja die komt. Jacquelina en Klaas

Het was weer fantastisch!
Door Leon en Carli Boon op 26-07-2024

We hebben nu voor de 2de keer op Erve Hesselink gekampeerd, en weer was het fantastisch. Het is een hele fijne camping, een fijne sfeer en met mooi, zeer schoon sanitair We hebben weer genoten, van het uitzicht, de kippenclup, de koeien die om de camping liepen en ,nieuw, het campingkonijn. We hebben weer heerlijke fietstochten gemaakt in de prachtige omgeving. We komen zeker weer eens terug. Haitske en Bas, hartelijk bedankt weer voor jullie gastvrijheid en zeker tot ziens!

Perfecte camping.
Door Henny Gasman op 15-05-2024

Voor de vierde keer weer fantastisch. We genieten het. Zeer vriendelijke mensen Bas en Haitske. Het is schoon en alles wordt perfect onderhouden. Heerlijke zelfgemaakte producten. Gezelschap van de kippen om je heen. De koeien van de buren voor de deur. Perfect we komen graag weer terug.

Fijn kamperen
Door Harold de Vreden op 12-10-2023

Prachtige gelegen mooi kleine camping met nieuw en mooi sanitair. Heerlijk warme douches. Elke plek heeft een mooi wijds uitzicht. Aparte berging om je fiets te stallen en ook om op te laden, goed voor elkaar. De beide eigenaren doen er alles aan om het verblijf top te maken. Vanaf de camping kun je mooie fiets en of wandeltochten maken. Winterwijk ligt op ongeveer 4 km en is een gezellig plaatsje.