Over Marleen
Een gemoedelijke sfeer in Hotel Marleen. De eigenaren staan altijd voor je klaar. De kamers zijn wat gedateerd maar wel netjes. Minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn, want er is geen lift aanwezig. Een all-inclusive verblijf met goed eten. Elke avond worden er activiteiten georganiseerd. Schmallenberg is een half uur rijden.
In Hotel Marleen voelen vakantiegangers zich echt welkom, met een hartelijke ontvangst die klaarstaat om een smakelijke lunch te serveren na een lange reis. De kamers blinken uit in frisheid en hygiëne, voorzien van comfortabele bedden en sommige zelfs met een balkon. Het personeel laat blijken dat niets te veel is om het verblijf aangenaam te maken, van de zorg voor de kamers tot de verzorging van het eten. Vakantiegangers worden verwend met goed verzorgde maaltijden en zijn niet zuinig met de drankjes. Zelfs wanneer plannen wijzigen, zoals bij een geannuleerde boottocht, komt Hotel Marleen met een prima alternatief. Kortom, een topweek is gegarandeerd in deze gastvrije omgeving waar iedereen zijn best doet om het de vakantiegangers naar de zin te maken.
Airconditioning
Room service
Liften
Entertainmentprogramma
Totaal aantal kamers: 75
Adresgegevens | Alter Hagen 1, D-59955 |
Marleen
We hebben 5 supermooie dagen gehad.
Met lekker eten en met een super en vriendelijk team.
We komen zeker een keer terug .
Groeten Frank en Linda Manders
Vreselijke slecht onderhouden tuin en park omgeving..Nog geen bloemen in de potten,alleen onkruid,en dat tijdens het.paasweekend ,veel achterstallig onderhoud,oud,maar ook gordijnen in de kamer die niet sluiten,veel vuiligheid onder de bank en stoelen in de kamer. En ook t ontbijt is van 8 tot 10,kom je om 9.15 uur is beleg op,nog 1 gerimpelde appel,word niks meer aangevuld. T avond buffet word in een sneltrein afgewerkt. Dit was voor ons echt de eerste en laatste keer in hotel Marleen.
Er was genoeg te eten, maar het was allemaal niet bizonder. Wij en ook het eten wat open en bloot stond waren vergeven van de vliegen. Ze zaten werkelijk overal, op de borden en op al het eten. Op de bbq-avond zaten de gasten onder een parasol maar het eten stond in de warme zon! Dit kan toch niet. Het is een oud hotel maar dat wil niet zeggen dat je het met de hygiene niet zo nauw moet nemen.
Wij gaan er van uit dat iedereen zijn best heeft gedaan maar er moeten nog veel verbeteringen komen. Vr. groet
Wat een prima hotel alles keurig verzorgt en bijzonder vriendelijk personeel waar voor niets te veel was om de gasten het naar hun zin te laten hebben .prima eten en hele goede bedden wij hebben ons er prima vermaakt en wij kregen zeker het gevoel dat we welkom waren .TOP week gehad .dank je wel
Bij aankomst in het hotel werden we hartelijk ontvangen door de eigenaar en konden meteen gaan lunchen, wat goed smaakte na een reis met veel regen. We kregen een mooie kamer met badkamer en balkon. Het zag er allemaal fris en schoon uit met goede bedden. De gastvrijheid was fantastisch, niets was de medewerkers te veel. De boottocht ging niet door, overmacht werd ons uitgelegd, er was een prima alternatief. Het eten was goed verzorgd en men was niet karig met de drankjes. Al met al we zijn bij Hotel Marleen echt verwend.
Hotel is toe aan renovatie. Badkamer is goor met schimmel meubilair in slechte staat
In de stube struikel je over de gaten in de vloer.Het eten was van goede kwaliteit
In de aanbieding werd een busreis en boottocht aangeboden.Die zijn door de eigenaar zonder reden uit het programma gehaald.Ik noem dat gasten lokken onder valse kondities. NOOIT MEER