Laagste prijsgarantie

Camping Covelo

9FenomenaalScore uit
  • Deze accommodatie heeft een score van 9

Over Camping Covelo

Naar Camping Covelo aan het Iseomeer kom je voor rust en gezelligheid. Op de kleine camping heerst een vriendelijke sfeer en iedereen wordt persoonlijk benaderd. De eigenaren kunnen ook nog eens geweldig koken, dus schuif maar aan voor het diner. Het Iseomeer is wat kleiner en daardoor minder toeristisch. Loop zeker eens naar het stadje Iseo.

Wat vakantiegangers vooral waarderen aan deze camping is de hartelijke ontvangst met een welkomstdrankje en de gemoedelijke sfeer. De locatie direct aan het Iseo meer en de gezelligheid maken het verblijf bijzonder. De schoonheid van het sanitair wordt herhaaldelijk benoemd, net als de vriendelijkheid van het personeel. De camping biedt vermaak met live muziek en Italiaanse buffetten voor een schappelijke prijs. Hoewel de plaatsen niet groot zijn, draagt dit juist bij aan de charme. De mogelijkheid om vanaf de Coco Sweets direct het meer in te lopen, wordt als uniek ervaren. Kortom, een aanrader voor wie op zoek is naar een relaxte en vriendelijke campingervaring.

• BBQ toegestaan

• Rolstoel toegang

• TV

• Wasmachine

• Kluis

Via Covelo 18, 25049

Camping Covelo

9FenomenaalScore uit 167 reviews

Fantastische camping gelegen aan het meer.
Door Fam van H op 14-07-2024

Wat een fijne camping is dit! Bij aankomst word je naar een plekje op het terras aan het meer gebracht voor een welkomstdrankje.
Het personeel is super aardig, de koffie erg goed, de pizza's fantastisch. 1x per week houden ze een Italiaans buffet. Voor een tientje per persoon schuif je aan. Regelmatig live muziek.
Het is een kleine camping met iets meer dan 60 plaatsen. De meeste plaatsen liggen aan het meer. Een paar vaste staanplaatsen en een aantal daarvan worden verhuurd. Wij verbleven in een Coco Sweet huurtent/caravan-achtig verblijf. Voorzien van airco. De 3 Coco Sweets liggen direct aan het meer waar je vanaf daar zo in kunt lopen. Geen eigen sanitair of water dus daarvoor moet je lopen. Toilet/douche/afwas wel een eindje lopen. Sanitair is niet nieuw maar wordt de hele dag door super goed schoon gehouden.
Minpuntjes: voor ons geen bezwaar, maar geen animatie, honden worden op de camping uitgelaten. (Wel opgeruimd)

Schone camping met geweldige sfeer
Door Nils op 19-09-2023

Deze camping valt op door z'n gemoedelijke sfeer. Dat komt door het leuke personeel. Het begint al bij de ontvangst. Je wordt meteen naar de terras gebracht waar je een welkomstdrankje krijgt. Ondertussen is je registratie gedaan en wordt je naar je plek begeleid.
Wij hadden de mazzel dat we direct aan het water stonden. De plekken zijn niet super groot. Maar dan moet je niet naar Italië gaan. Het is geen hele gelikte camping met wat ongelijke plaatsen, sanitair dat duidelijk een paar keer is vergroot en de bar gaat ook geen designprijzen winnen. Maar dat maakt 'm juist zo gezellig.
Sanitair wordt werkelijk belachelijk vaak schoongemaakt. Capaciteit is ruim voldoende. Trein (stops 's-nachts) en weg zijn hoorbaar maar vonden wij niet storend. Een wandeling van 25 minuten brengt je in het gezellige centrum van Iseo. Hier kan je ook een ferry pakken naar Monte Isola maar dat kan je gerust overslaan.
Prijs is alleszins redelijk.

Fantastische camping direct aan het Iseo meer!
Door Van Veen op 07-09-2023

Fantastische camping direct aan het Iseo meer! Er heerst een heerlijke relaxte sfeer. Wij stonden naast het restaurant, waar de hele dag hele fijne muziek gedraaid wordt die je net kan horen. Het ontvangst was super, eerst een drankje bij aankomst! Vriendelijk personeel, super schoon sanitair. Wij zijn hier dit jaar voor de derde keer geweest. De camping doet er veel aan om de camping gasten te vermaken. Af en toe een leuk feestje met lekker eten en leuke muziek. Kortom echt een aanrader!!

Klasse gemoedelijke camping
Door Lukas Kuin op 31-07-2023

Zeer gezellige familie camping aan het water. Schoon en goed onderhouden. Enorm aardig personeel. Sanitair is uitzonderlijk schoon. Iseo is op loopafstand. Restaurant heeft alles voor n redelijke prijs. Je hoort de trein wel, maar wij storen ons daar niet aan. Wij komen hier volgend jaar iig weer.

Super
Door Yvonne op 16-06-2022

Ik kom al 39 jaar op deze camping. En ieder jaar voelt het als thuiskomen. Sanitair is altijd schoon. De hond heeft het er ook super naar haar zin. De trein rijdt alleen overdag en hoor je na 1 dag al niet meer.

Fantastisch!
Door Marijke op 06-09-2021

Heerlijke, kleine camping, direct aan het water. Wat een uitzicht iedere dag! Bij aankomst kregen we een glaasje wijn en konden we even bijkomen op het terras aan het water. Wat een ontvangst! Vriendelijk personeel en een heerijk restaurant aan het water. Gedateerd toiletgebouw maar heerlijke douches en super schoon. Er werd de hele dag gepoetst. Dorp is op loopastand. Wij komen terug!