Laagste prijsgarantie

B&B Les Trois Collines

9.8
    Bed & Breakfast
    FrankrijkAquitaineSt. Cybranet (Dordogne)

Chateau La Barge (+ mini camping)

7.3

• Totaal aantal kamers: 10

1100 Bankako bidea, 64430

Maison Aguerria

8.9FantastischScore uit 61 reviews

Aangenaam verblijf in rustige omgeving
Door Dirk B op 01-08-2024

We zochten een rustige plaats in de natuur van waaruit we verschillende uitstappen konden doen. Dat hebben we gevonden in Maison Aguerria. Iedere avond konden we genieten van een uitstekend zwembad en een mooi terras in een prachtige tuin.
Bij aankomst kregen we een uitgebreide informatiemap voor mogelijke uitstappen, bezoekjes en wandelingen. Verder konden we steeds op info rekenen van het vriendelijke koppel Elsie en Micha. Iedere ochtend startte de dag met een gezond en gevarieerd ontbijt in een rustige setting. Vanuit de B&B werd voor iedere avond een tafeltje gereserveerd in een restaurant in de omgeving. Het tafelen op verschillende plaatsen was een aangename ervaring en een meerwaarde.
In de B&B was de hygiëne over de ganse lijn top.
We kunnen zeer tevreden op het verblijf terugblikken. Het is een aanrader.

Topverblijf! Aanrader!
Door Alain en Sabine op 30-07-2024

Ideaal als startpunt om de Pyreneeën en omgeving te ontdekken. De B&B op zich is zeer netjes, rustig en heeft elke dag een heerlijk, gevarieerd ontbijt. Zeer vriendelijke en behulpzame uitbaters. Zeer mooie streek. Sabine en Alain, Adegem, België

Zalig genieten in Baskenland
Door Willy op 30-07-2024

Van bij aankomst ontdek je gelijk dat wat in de brochure omschreven stond, ook ECHT waar is.
Elsie en Micha ontvangen je op een persoonlijke en vriendelijke manier, geven “uitnodigend maar niet dwingend” info, en zijn er als je ze nodig hebt.
Het beste van het Baskenland kan je op een ontspannen manier ontdekken, waardoor je helemaal tot rust komt.
Je start elke dag met een prachtig en tot in de puntjes verzorgd ontbijt, de kamers zijn netjes en het huis is ingericht met oog voor detail.
Een korte briefing geeft je de mogelijkheid om vragen te stellen over je dagplanning, waarna je op stap kan.
Voor het diner heeft men veel aandacht voor “de korte keten”, het samenwerken met lokale handelaars is goed zichtbaar en zorgt ervoor dat je gevarieerd kan dineren.
De dag afsluiten op het mooie terras, met een glas of een gezellige babbel met je medebewoners, het kan allemaal.
Onder het motto ‘ alles kan, niks moet” hebben wij een leuke vakantie

Topvakantie in Maison Aguerria
Door Bert Del'haye op 04-09-2023

We verbleven eind augustus voor de tweede keer in Maison Aguerria in Les Aldudes. De ontvangst door Elsie en Micha was opnieuw zeer hartelijk
We vonden er in de dagen die volgden opnieuw precies wat we zochten. We genoten van de rust in en om de B & B, de mooie tuin en het deugddoende zwembad, de schaduwplekjes die in die warme week zeker van pas kwamen, … We merkten op dat ook de andere gasten die rust ook apprecieerden.
Het ontbijt was opnieuw zeer verzorgd en gevarieerd en de door de Elsie en Micha uitgekozen restaurants voor ’s avonds waren stuk voor stuk voltreffers.
De streek heeft zeer veel te bieden en het is dan ook geen probleem om de dagen in te vullen, wel integendeel. Bergen, kust en strand zijn vlakbij, leuke marktjes in de omgeving, ..
Kortom: we hadden terug een bijzonder leuke en ontspannende vakantie in Maison Aguerria en daarom willen we Elsie en Micha zeker van harte danken.

Een van de beste vakanties oout
Door Luc Vanhaesebrouck op 28-08-2023

Dag Elsie en Micha. Bedankt voor de fantastische week die wij bij jullie hadden.'s Morgens een heerlijk ontbijt. Tijdens het ontbijt kregen wij ook info over alles wat er te doen was. En 's avonds altijd leuke restaurants die inbegrepen zijn in het arrangement. Mooie kamers en badkamer met heerlijke douche. Ondanks de hitte was het met de hulp van een ventilator aangenaam op de kamer. Ook de rust 's avonds is een pluspunt. Van harte bedankt voor het verblijf bij jullie.

Terug naar de kostschool
Door Dominique op 26-07-2023

Wat een ontspannen vakantie zou worden, draaide uit op een grote (dure) ramp.
De uitbaters zijn enkel begaan met zichzelf. Om 22u30 worden de gasten naar bed gestuurd. De lichten worden volledig gedoofd, de kussens verdwijnen uit de zetels, de uitbaters willen naar bed en dat moeten de gasten dan ook. In reacties op voorgaande reviews wordt er door hen gedaan alsof we met een groep reserveerden om de boel op stelten te zetten, wat niet het geval is. Mijn vrouw en ik zijn sociale mensen en kaarten graag ‘s avonds na het diner na met een glaasje. Contact met de andere gasten wordt hier echter totaal niet gewaardeerd. Niet in de B&B en niet daarbuiten. Alles in deze B&B draait om de uitbaters. Ze waren op zoek naar rust in Baskenland en zoeken klanten om dit voor hen te bekostigen. Wie niet voldoet aan hun beeld van ‘juiste gasten’, wordt in het bijzijn van de andere gasten aangevallen en uitgescholden.