Room service
Entertainmentprogramma
Totaal aantal kamers: 100
Adresgegevens | Westhofflaan 2, 6741 KH |
De Werelt
Prachtig gelegen rustige kamers, wel erg krappe kamer en badkamer. Netjes in het hotel.
Ontbijt is super!
Bij binnenkomst hoorde we dat de keuken dicht was door onderhoud aan de vloer. Je kon als alternatief bbq.
Dit de eerste avond gedaan.
Maar als je drie dagen blijft wil je niet iedere avond bbq.
Daarom twee avonden in de omgeving wat gezocht. Wat niet de bedoeling was.
Bij binnenkomst op de kamer was het ontzettend warm.
Het raam kon maar een klein stukje open. Daardoor bijna niet kunnen slapen.
Bloedhete kleine kamer.
Bij vertrek aangegeven dat ze wel kenbaar hadden mogen maken op de site dat de keuken dicht was. De werkzaamheden waren uitgelopen was het antwoord.
En gezegd dat de kamer bloedheet was.
Als antwoord kreeg ik Dat hoort bij dit hotel.
Door dit alles bij elkaar gaan we niet meer naar de Werelt in Lunteren
Zeer matige ervaring. De ligging van het hotel is prachtig. Daar houdt het ook wel mee op. Eten geboekt om 18:30. Het eten werd pas om 19:45 geserveerd. De pas gestarte kok had niet alle bestellingen op een rij. Als we dit eerder hadden geweten dan hadden we andere keuzes kunnen maken voor het eten. Verder zijn de kamers zeer gehorig. Pratende hotelgasten zijn zeer duidelijk te horen als ze door de gang lopen. De ventilatie van de badkamer maakt veel kabaal. Je hoort ook de ventilator van de buren. Er liggen in de badkamer daarom denk ik oordopjes?!
Mooi hotel, goede ligging, kamers zijn wat minder. Hotel heeft een heel gezellige bar, de griekse barman verdient een dikke pluim, doet bijna alles in zijn eentje en is altijd vriendelijk en behulpzaam!
Mooi hotel in prachtige omgeving. Keurige kamers met heerlijke bedden. Mooie badkamer. Heerlijk ontbijt. Aanrader!
Komen net terug van een paar heerlijke dagen in het hotel , ligging is schitterend, kamers mooi en schoon, zeer vriendelijk personeel, 3 kleine minpuntjes de föhn stopt al naar 2 minuten en de telefoon verbinding is heel slecht tot niet in het hotel alleen noodoproep.
Wij komen hier zeker nog een keer terug !