Bommelsteijn

We hebben de beste aanbieders voor Bommelsteijn voor je op een rij gezet:
Steeds Aan Zee, Hotel - Appartementen - Studio's
Minibar
Totaal aantal kamers: 10
Adresgegevens | Krispijnseweg 14, 3314 KK |
Bommelsteijn
Overal op website en ook het uitgangbord bij de toegangsdeur staat b en b Bommelsteijn ook op booking.com. echter blijkbaar sinds kort nu bommelsteijn lodge en dat betekend geen ontbijt, dit was voor ons een tegenvaller
Geen persoonlijk ontvangst. Kamer was ijskoud en moest met een airco verwarmd worden. Lichtknopjes werkten niet, alleen te bedienen met onhandige afstandsbedieningen. Laken was vies.
Bed en breakfast zonder ontbijt maar wel een hoge prijs voor de overnachting rekenen.
Ontvangen in een ijskoude kamer, wakker geworden in een ijskoude kamer. Het is een erg gehorig pand! Het is een bed zónder breakfast. Er is overigens wel een ontbijtruimte, ook koud! We zijn voor de tweede (al geboekte nacht) toch op zoek gegaan naar een comfortabeler alternatief.

Bommelsteijn
Mooie accomodatie. Fijn contact met Sebastiaan (eigenaar). Goede ligging. Leuke B&B. Zeker een aanrader!
Prettig ontvangst, lekker geslapen in t fijne bed, afstand tot centrum goed te doen.... kortom: een aanrader als je zowel niet te ver van t centrum als niet te ver van t Biesbosch wil verblijven!
Net een midweek bij B&B Bommelsteijn gehad. Een mooie en schone kamer, goed verzorgd.
De eigenaar is een vriendelijke en enthousiaste man die veel kan vertellen over waar wat te doen is. Je voelt je echt te gast en maakt het je naar de zin! Echt een aanrader!