Laagsteprijsgarantie

6.1
VoldoendeScore uit 19 reviews

Heerlijk weekend gehad!
Door Anne op 21-09-2025

Heerlijk het weekend op deze camping gekampeerd! Vriendelijk ontvangst, zeer net sanitair op verschillende plekken op het terrein. Vele wandel en fiets mogelijkheden vanaf de camping. Nabij het gezellige Nijmegen. Zeker een aanrader en wij komen ongetwijfeld nog eens terug op deze fijne plek!

Nooit meer!!
Door Atie op 12-09-2025

Zeer onvriendelijke ontvangst, mevrouw had er duidelijk geen zin. Meer paddestoelen gezien in de douche dan in het bos

Nooit meer!
Door Snoeks. M op 24-08-2025

In juni deze camping ook al bezocht toen als niet vriendelijk ervaren. Afgelopen weekend toch deze camping nog een kans gegeven maar nu nog onvriendelijke, dwingende toon en onredelijk, hier ga ik dus echt nooit meer naar toe.

Leuk, maar nogal groot en prijzig ihkv SVR.
Door Bart op 29-07-2025

Op het oog een mooie locatie vlakbij Nijmegen en het Pieterpad, wel een grote camping. De toiletten nabij de receptie (waar we vlakbij stonden) waren voldoende en werden goed bijgehouden. Je spullen droog houden in de douches is een uitdaging.
Plekken zijn niet groot, een gesprek voeren kan haast niet zonder dat de buren mee moeten luisteren. Fietsenstalling zou iets ruimer mogen (voor mijn fiets was er eigenlijk nooit plek, dus die hebben we maar aan de caravan vastgezet). Buiten de plekken waar een verhard plaatsje is (fijn!), zijn de plaatsen niet erg vlak dus dat vergt nogal wat passen en meten om de caravan enigszins recht te plaatsen. Niet erg, maar iets om rekening mee te houden. Broodjesservice top. Voor SVR begrippen serieus aan de prijs.

Mooie locatie
Door Linette op 10-09-2023

Wat een mooie locatie! Zelf je plekje uitzoeken. Er zijn plaatsen in de zon maar ook in de schaduw. Goede uitvalsbasis voor wandelen en fietsen, bos, heuvels, dorpjes, stad.
Jammer dat de toiletten en de douches bij elkaar inzitten. Zijn de 4 douches bezet, kun je niet naar het toilet. Aan de achterkant vd boerderij is meer en gescheiden sanitair. Maar dat is te ver wanneer je voor op de camping staat. En we misten verlichting bij de parkeerplaats zodat je 's avonds met enig zicht naar het sanitairgebouw kunt lopen. T zou wel fijn zijn wanneer medekampeerders de auto niet voor 't paadje naar het toilet kunnen parkeren. Geen faciliteiten voor kinderen.

Mooi, maar.te weinig sanitair en voor SVR te duur
Door ter Beek op 25-08-2023

Werkelijk prachtige camping. !!!
Toen wij er waren was het best rustig.
Echter… bij ons veld stond een sanitair blok..douche /wc en wasbak zitten in één ruimte. Dit 4 x Dit is weinig en echt niet handig Iedere morgen waren de douches bezet en kon je geen gebruik maken van het toilet. Er was nog een toiletgebouw maar dit was ver van onze plek. Vind ik echt wel een nadeel. Verder … schitterend! Prachtige omgeving Nijmegen geweldige stad om een x te winkelen
Broodjes service in het weekend. ( mag van mij de hele week wel 😉)
Oh. .. voor een SVR camping best duur.!! €33 per nacht. Was korting al vanaf
Onze vrienden ( geen Svr lid) betaalden over de €100 voor 3 nachten. 🥴😬