Laagste prijsgarantie

8.2FantastischScore uit 31 reviews

Mooie rustige nette camping
Door Jan op 02-07-2024
Alleen gereisd

Mooie rustige camping , aardige eigenaresse en alles ging er heel gemoedelijk en makkelijk aan toe. Sanitair in oude schuur maar zeer netjes en schoon en (te) warm water bij het douchen. Vanaf de camping bij helder weer pracht uitzicht op de witte krijtrotsen van Dover en de drukke scheepsvaart in het nauw van Calais. Genoeg te doen en te bekijken en om van te genieten aan de opaalkust

Lekker rustig, mooi uitzicht
Door Agnes op 02-08-2023

Op de terugweg naar NL, hier een laatste tussenstop. Deze camping ligt onder Calais. Èèn overnachting werden er twee, omdat er zoveel te zien is aan de Opaalkust. Camping is basic, met prima ruime plekken. Sanitair is verouderd, maar het water was lekker warm.
Erg mooie omgeving.
De eerste avond dat wij er waren, was het helder weer en zagen wij de kust van Engeland 🇬🇧, met de prachtige krijtrotsen. Prachtige zonsondergang 🌅 over zee
Een goede camping voor de terugreis.
Vanaf deze camping i. Een paar uurtjes thuis. Top 👍

Rust, ruimte en mooie vergezichten
Door Agnes Bax op 24-06-2023

Op de terugreis naar huis besloten we nog een nachtje aan de Opaalkust te gaan staan.
Het werd camping Les Erables in Escalles.
Camping was ‘smiddags gesloten, dus zo als zo vaak gebeurd, zochten we een plekje op de camping. Helaas werd dit ons later niet in dank afgenomen. Maar goed we mochten blijven staan.
Vanaf deze camping kan je mooie dagtochten maken.
Wij stonden op het bovenste gedeelte van de camping, let op: dit is zonder stroom, maar vanaf boven heb je een prachtig uitzicht over “Het Kanaal” en bij helder weer kan je de kust van Engeland zien, met de prachtige krijtrotsen. En prachtige zonsondergang!!!
Verrekijker meenemen!!
Ipv 1 nacht, werden het er 2, omdat het hier een heerlijk verblijf was.
Sanitair oud en sommige dingen zijn kapot, wel schoon. Water heerlijk warm.
Het legen van het chemisch toiletje vond ik niet okay. Gewoon een gat met deksel.
Kan wat beter gemaakt worden.
Winkels zijn niet in de buurt.

5 minuten geweest en weer vertrokken
Door Miekeweeldenburg op 21-06-2022

Beheerster wees een plek aan en vertrok weer gelijk. Zou nog terugkomen. WC schoon maar douches moeten met coins dus niet gezien. Wij vonden het geen goede plek, wel stroom maar water op afstand. Geen camping voor ons

Super camping
Door Hans op 05-08-2021

Een hele mooie schone en rustige camping.... plaats 75 met mooi uitzicht over het water. Sanitaire super schoon. Vriendelijke eigenaren.

verrassing
Door veldophet op 30-09-2020

wij gaan elk jaar naar camping du Viaduct om een mobilhome te huren maar die was al dicht.13 sept.officieel pas 30 sept.maar alles werd al opgeruimd. dus 1 deur verder naar camping les Erables.zij hadden een schitterende mobil home met alle gemakken. geen tv,wel wifi.voor,let wel een derde v.de prijs die wij normaal betaalden op du Viaduct.en zeker niet minder!!! een kleine fam.camping,attente famillie,en van alles voorzien.1 nadeel wij hadden heel veel last van muggen.verder een aanrader.