Mas du Verdon

Entertainmentprogramma
Totaal aantal kamers: 10
Adresgegevens | Quartier d'Angles, 04120 |
Mas du Verdon
dit is de beste Chambre d'hotes die ik heb bezocht en ik heb er al veel in mijn leven mogen bezoeken. De eigenaars zijn heel vriendelijk en behulpzaam, wat ik zeer op prijs stel is dat ze heel goed aanvoelen wat de gasten wensen en daar uiterest professioneel op inspringen. Ze hebben alle info digitaal, wandelingen, tochten, steden noem maar op en het is er, alles gratis. En dan het eten, Mel is een fantastische kok en Ed praat de boel aan elkaar met veel humor en gevoel.
Voor de tweede keer onze vakantie doorgebracht in Mas du Verdon. Ook deze keer was alles weer perfect. Met name de kookkunst van Mel . Ook het zwembad was een verademing . Prima locatie voor diverse dagtochtjes. Appartement voorzien van alle gemakken en super schoon.
Al met al een super locatie voor een mooie vakantie !!!!
Ik kan Mas du Verdon van harte aanbevelen. Het was in een woord geweldig.
Wij hadden het grootste appartement Lavandes, tot in de puntjes verzorgd.
Heerlijk wakker worden met een groots uitzicht.
Het Mas ligt op een prachtige locatie. De avond dat Mel kookte was uitmuntend, zeer gezellig met alle gasten aan een tafel. Complimenten voor de gastvrouw- en heer Mel en Ed. Ik ben zeker voornemens terug te gaan. Hierop kan je niet aan te merken hebben, gewoonweg TOP!
Dit jaar was het weer even perfect als vorig jaar ! De warme ontvangst, het heerlijke eten en tja wat niet , alles was weer heerlijk. De gastvrijheid zit bij Mel en Ed in de toppen van hun vingers.