Over Nienoord
Bij Nienoord adem je de frisse, groene lucht in en voel je die vakantiekriebel meteen. Dit kleine, gezellige camping ligt vlakbij het mooie Leek en biedt alles voor een ontspannen uitje. Of je nu komt voor de rust of de gezelligheid, hier wil je zeker herinneringen maken. Bereid je voor op stralende dagen vol genieten!
De ligging
Nienoord ligt in Leek, midden in het groen en dichtbij de mooiste plekjes van Groningen. De camping is makkelijk bereikbaar: met de auto rijd je zo de rustige landweg op, en met de trein of bus reis je comfortabel naar de omgeving. Je wandelt in 5 minuten naar het centrum van Leek, waar je gezellige terrassen en winkels vindt. Met de Drenthe en Groningen in de buurt, kun je je dag helemaal invullen met mooie fietstochten, wandelingen of een bezoek aan gezellige dorpjes. En met die frisse, zoutige zeelucht voel je je meteen helemaal ontspannen. Dit wordt genieten!
Wanneer je op de camping Nienoord aankomt, voelt het direct hier aangenaam en ontspannen. De heerlijke rustige sfeer laat je meteen ontspannen. Je kampeerplek is comfortabel ingericht, perfect voor een weekend weg of langere vakantie. Wil je even relaxen? Neem een duik in het zwembad of geniet in de gezellige lounge. Voor kinderen is er een leuke speeltuin en kunnen ze zich uren vermaken. De hele familie voelt zich hier thuis, met knusse plekken om samen te komen en de frisse buitenlucht die je vakantieextra bijzonder maakt. Echte gezelligheid en comfort binnen handbereik!
Op de camping vind je eenvoudig en smaakvol eten. Je kunt je dag beginnen met verse broodjes bij het ontbijt, of genieten van een lekkere barbecuespecial op de terrassen. Er is ook een gezellige kantine waar je ‘s avonds een hapje kunt halen. Gezellig samen met de mensen om je heen, terwijl je de dag afsluit met een drankje. Alles is heel toegankelijk en je proeft altijd dat eenvoudige, huiselijke gevoel. Zo komt die heerlijke vakantiebeleving echt dichtbij.
Wat je moet weten: de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen niet altijd het hele jaar door beschikbaar zijn, afhankelijk van het seizoen, het weer of onderhoud. Heb je speciale wensen? Vraag het gerust vooraf. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid op pad gaat. Maar maak je geen zorgen, bij Nienoord voel je je snel thuis en zit je nooit lang zonder leuke dingen te doen. Alles voor een zorgeloze vakantie!
Op deze knusse camping voelen vakantiegangers zich meteen thuis, mede dankzij de hartelijke nieuwe eigenaren. Het is geen plek overspoeld door mega-animatie of gigantische zwembaden, maar het biedt juist een charmante nieuw aangelegde speeltuin die kinderen geweldig vinden. De omgeving nodigt uit tot fietsen, wandelen en verkennen, zoals rondom Huize Nienoord en het Leekstermeer. Verder wordt de netheid en frisheid van het sanitair gebouw gewaardeerd, evenals de rust die de slagboom brengt door verkeer te beperken. Vakantiegangers komen graag terug voor de combinatie van gastvrijheid, netheid, en de prachtige natuurlijke omgeving.
Adresgegevens | Midwolderweg 19, 9351 PG |
Nienoord
Hele fijne camping, met vriendelijk personeel. Nee het is geen mega - animatie - zwembad kinderparadijs, maar bij het restaurant met mooi terras is een prachtige nieuwe speeltuin aangelegd, en in de omgeving is zat te doen, zelfs met kinderen! Heel de wereld staat tegenwoordig in het teken van het vermaak van kinderen, maar daar is in mijn ogen al genoeg voor! Verder is alles goed onderhouden, en ziet het er prima uit. Fijn dat er een slagboom is dat veel verkeer tegengaat. Top camping, wij komen terug!
Mooie week gehad op deze nette en gastvrije camping...We hebben veel gefietst, gewandeld rondom Huize Nienoord en ook het Leekstermeer is een aanrader. Verder een schoon en fris sanitair gebouw.
Goede camping met een schoon en een net sanitair. Ideale camping voor het maken van wandelingen, fietstochten of een bezoek aan de stad Groningen. Voor kinderen een prachtige speeltuin en zwembad op loop afstand.
Auto's die de hele dag en nacht over het terrein rijden naar de bewoners met de vaste plaatsen.
Geen slagboom.
Het sanitair gaat om 22.00 uur dicht!!
Rommelige camping.
Niet weer voor ons.
Nieuwe eigenaren, het aankomen gaf ons een vertrouwd gevoel. Ook wij waren nieuw hier. Zo welkom , zo hartelijk en ontzettend lieve mensen.
Met heel veel plezier kwamen we ieder weekend weer. En het beviel zo goed, dat we er dit jaar weer zijn😍 en tot nu toe totaal geen spijt! Ook volgend jaar zijn we er weer. En de kleinkinderen vinden het ook super leuk, vooral spelen in de nieuwe speeltuin!
Eind augustus hebben wij hier een aantal dagen gestaan. We hadden een ruime plek op een net veld. Wat ons opviel was hoe schoon en netjes het toiletgebouw was.
Wij kwamen aan in de lunchpauze en de receptie was dicht. Ondanks dat zijn we toch geholpen. Uiteraard moesten we wel even horen dat we tijdens sluitingstijd aankwamen.
Verder mooie fietsomgeving en veel te zien.
Wat wij wel een nadeel vonden is dat je de (snel)weg hoort op de camping, ondanks dat deze een paar km verderop ligt. Hier kan de campingeigenaar niets aan doen.