Over Camping Municipal Val de Vesle
Camping Municipal in Val de Vesle, Frankrijk, is een rustige camping, die voornamelijk als doortrekcamping wordt gebruikt. Door de bomen lijkt de camping net een park. De plekken zijn ruim, het sanitair schoon, maar er zijn verder geen voorzieningen. Het is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de stad Reims en de Champagnestreek.
Adresgegevens | rue du Routoir 8, 51360 |
Camping Municipal Val de Vesle
We werden geweigerd terwijl er nog plaats genoeg was op de camping . We waren op doorreis naar Nederland en wilden slecht 1 nacht op de camping verblijven om te rusten en te eten . Eigenaar was erg onvriendelijk en wilde geen enkele moeite doen .
Overzichtelijke camping zonder heggen (of privacy), geheel basic, geen winkeltje, brood of andere service. Maar dat is oké, het blijft een gemeentelijke camping. Goedkoop, zonder fratsen, voor veel mensen precies genoeg. Veel doorreizers die nul contact zoeken/hebben met hun buren.
Sanitair: poetsen met de Franse slag, slechts 2 herentoiletten (waarvan 1 gehandicaptentoilet, helaas afgesloten!), file aan de poepdoos, ongelofelijk!
Reden om nooit meer terug te keren: maandag 13 juni van 09:00u tot 16:30u werd het gras gemaaid (bosmaaiers en motorblazers inclusief) door 4 gemeentewerkers met 2 machientjes net geschikt voor een stadstuintje. Hoeveel motorherrie kan een kampeerder verdragen ...