Laagste prijsgarantie

Copenhagen

3.5OnvoldoendeScore uit 5 reviews

Vies huisje
Door Jk op 12-07-2024

Accommodatie was niet schoon, hondenharen vlogen overal. Eerst zelf huisje schoongemaakt voordat we er in konden. Huisje rook niet fris. Hierover geklaagd, kosten van schoonmaak werden in mindering gebracht. Het huisje was een treurige bedoening. Achteraf nog stroomkosten in rekening gebracht.
Mijn advies, niet boeken.

Prima, grote en rustige camping.
Door Ellen op 28-08-2017

Camping is groot met, denk ik, veel vaste gasten. Alle caravans staan in keurige straatjes op redelijke plekken. Het tentenveld aan de rand van de camping is wel mooi en wat landelijker. Sanitair was prima, bij aankomst krijg je een kaartje waarmee je de slagboom bedient, de deur van het toiletgebouw openmaakt en heet water gebruikt (en betaald). Op de camping kan je brood bestellen maar verder geen winkeltje of restaurant gezien. Er is een klein zwembadje en een speeltuin. Van de vliegtuigen hebben wij geen last gehad. Dragor is een leuk toeristisch dorp met een jachthaven en een strandje. Prima dus voor een paar dagen en als uitvalsbasis voor een bezoek aan Kopenhagen.

Mooie camping, sanitair niet schoon
Door Kitty op 10-08-2016

Camping is mooi gelegen, ruime plaatsen maar helaas was het sanitair zeer slecht schoongehouden. Er is geen restaurant op de camping aanwezig.

Prima plek
Door j.akker op 09-07-2012

Prima plek voor een bezoek aan Kopenhagen en omgeving. De bus naar hartje stad stopt aan het eind van de straat en binnen 10 minuten zit je op de snelweg.
De camping is de laatste jaren flink uitgebreid en doet nog wat kaal aan, maar over een paar jaar is het vast een prachtig aangelegde camping. De voorzieningen zijn ruim en goed onderhouden. De staanplekken idem.
Enige minpunt is de nabijheid van de luchthaven afhankelijk van de windrichting is het starten duidelijk te horen.

Prima camping voor bezoek Kopenhagen
Door Arjan op 22-08-2011

In houten chaletje gezeten. Camping onder de rook van het vliegveld Kopenhagen, dus veel te zien maar ook enige geluidsoverlast. Geen strand in de buurt, wel kust (steen / dijk / brug naar Zweden). Prima ligging 15 minuten per auto naar centrum Kopenhagen. Veel aanraders hier w.o. Tivoli. In Tivoli aanrader Turpas, want losse kaartjes zijn erg duur en zo op.
Eindafrekening > 10%, dus opletten. Campingpas DK vereist (nog nooit van gehoord) bij verhuur vast accomodaties.