Over Haus Am See
Ontdek de charme van Haus Am See, een idyllisch toevluchtsoord waar ontspanning en avontuur samenkomen. Met een verwarmd overdekt zwembad en nabijgelegen strandactiviteiten biedt dit hotel de perfecte mix voor zowel de rustzoeker als de actieveling. Geniet van de serene tuin, verken de omgeving op de fiets of laat je verwennen in onze spa. Haus Am See is jouw uitvalsbasis voor een onvergetelijk verblijf.
De ligging
Haus Am See ligt schilderachtig in Simmerath, een oase van rust en natuurlijke schoonheid. De ideale uitvalsbasis om de omringende natuur te verkennen of een bezoek te brengen aan historische steden. Hoewel directe strandfaciliteiten ontbrereken, biedt de omgeving talrijke recreatieve wateractiviteiten. Het centrum van Simmerath, met zijn gezellige winkels en restaurants, is gemakkelijk te bereiken, evenals een aantal boeiende bezienswaardigheden. Voor de avontuurlijke reiziger zijn er uitgebreide fiets- en wandelroutes. De dichtstbijzijnde luchthaven is Maastricht (MST), wat reizen van en naar het hotel eenvoudig maakt.
Haus Am See verwelkomt vakantiegangers in een wereld van comfort en ontspanning, met een scala aan faciliteiten ontworpen om aan ieders wensen te voldoen. Centraal staat het verwarmde overdekte zwembad waar je kunt genieten van waterplezier, ongeacht het weer. Voor wie de omgeving wenst te verkennen, biedt het hotel een fietsverhuurservice en een eigen shuttlebus. Onze conferentieruimte en Wi-Fi verbinding maken het ook een perfecte keuze voor zakelijke reizigers. Ontspan in onze prachtige tuin of plan je volgende avontuur met behulp van onze tourdesk. Met slechts 20 kamers garandeert Haus Am See een persoonlijke en intieme sfeer.
In Haus Am See begint elke dag met een smakelijk avontuur. Ons restaurant biedt een halfpension optie waarbij vakantiegangers kunnen genieten van zowel ontbijt als een veelzijdig avondbuffet. Voor speciale dieetwensen zijn er dieetgerechten en speciale menu's beschikbaar, zodat niemand iets hoeft te missen. Ontspan in ons koffiehuis of geniet van een drankje in de bar. Onze gastronomische voorzieningen staan garant voor culinaire verrassingen en gezellige momenten.
Houd er rekening mee dat Haus Am See mogelijk niet volledig toegankelijk is voor personen met een mobiliteitsbeperking. Voor specifieke verzoeken omtrent toegankelijkheid adviseren we direct contact op te nemen met het hotel. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Airconditioning
Binnenzwembad
Totaal aantal kamers: 75
Adresgegevens | 1 Pleushütte 1, D-52152 |
Haus Am See
Bij aankomst om 14.45 moesten we een kwartier "uitzitten" omdat je pas om 15.00 uur op de kamer mag. De kamer was, net als het hele hotel, gedateerd. Het bad, de wc en de wastafel waren gehavend. Stukken eraf en duidelijke kalkaanslag. In het bad ga je echt niet zitten. De kussen waren slecht (veel te zacht) en eigenlijk niet meer te gebruiken. Een extra kussen van dezelfde kwaliteit kan, maar kost 3 euro per persoon. Extra handdoek? 1,50 per handdoek! Parkeren? Ondanks de ruime parkeerplaats, 3 euro per nacht. Sauna? Allen op verzoek en kost 3 euro persoon. Zogenaamd om reden van de hoge energie kosten van dit moment. Zwembad was om die reden ook maar 21C. KOUD!!!! Ontbijt wordt niet aangevuld. Kom je wat later en de croissants zijn op? Jammer voor jou. Al met al niet echt aan te bevelen.
Ongezellig hotel.
Bij aankomst, een kwartiertje eerder dan 15.00 uur, moesten we het kwartier "uitzitten".
De kamer was, zoals het hele hotel, gedateerd. In de badkamer waren het bad, wc en wastafel oud en gehavend. In het bad op onze kamer ga je voor je verdriet nog niet in!
De kussens op bed waren van een uiterst slechte kwaliteit. Eigenlijk geen kussen te noemen. Extra kussen kost drie euro per persoon. Extra handdoek kost ook 1,50 extra.
Het zwembad was slechts 21 C. KOUD!! dit i.v.m de energiekosten. Sauna gebruik daarom alleen op verzoek en 3 euro per persoon.
Parkeerplaats is ruim voldoende maar kost 3 euro per nacht. Overigens wordt deze parkeerplaats ook door wandelaars gratis gebruikt. Ontbijt wordt nauwelijks aangevuld. Kom je dus wat later en de croissants zijn op, dan heb je pech!
Al met al niet echt een aanrader.