Les Carolins

We hebben de beste aanbieders voor Les Carolins voor je op een rij gezet:
- € 183
Camping La Vallée
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 230
Camping Le Rivage
Wasmachine
Adresgegevens | 2 route de la mer, 50580 |
Les Carolins
We hebben een zeer fijne vakantie gehad.Zeer mooie locatie en lekkere plaatsen om te gaan eten.Mensen van en op de camping waren zeer vriendelijk.We willen zeker nog is terug komen.👍

Les Carolins
Wij hebben een heerlijke rustige week op één van de mooiste plekken op deze camping in een chalet geslapen. Je kunt zo de duinen in wandelen en met een half uurtje lopen ben je in het mooie Portbail om b.v. boodschappen te doen. Kinderen kunnen zonder problemen rondlopen en iedereen was erg vriendelijk en behulpzaam. Na 22.00 uur was het stil op de camping.
Propere nette camping met vriendelijke ontvangst , sanitairgebouw ietwat verouderd en douches geven niet echt warm water. De locatie van de camping leent zich perfect voor wandel-en fietstochten , wij komen hier nog terug. Goede prijs/kwaliteit.