Laagsteprijsgarantie
FantastischScore uit
Geen afbeelding beschikbaar
  • Deze accommodatie heeft een score van 8.3

Over E Canicce

Camping E Canicce (Moltifao) is een simpele en rustige camping op Corsica. Verwacht hier geen uitgebreide animatie, maar wel een zwembad met peuterbad en een speeltuintje. Op het terras kun je in de ochtend vers brood ophalen en in de avond genieten van vers bereide Corsicaanse maaltijden. De camping ligt aan een rivier en vlakbij een klimpark.

Vakantiegangers zijn dol op de rust en de natuur die deze camping biedt, met de nabijgelegen vallei en rivier als perfecte speelplaats. Het zwembadje en het zwemriviertje zorgen voor de nodige verfrissing. Er wordt genoten van de mogelijkheid om op het terras te zitten met een glas wijn en een borrelplankje, of van het avondeten van de kleine menukaart. De sanitaire voorzieningen zijn schoon en er zijn grote staanplaatsen beschikbaar. Ook het bestellen van verse broodjes bij de receptie valt in de smaak. Voor de jeugd zijn er een pingpong- en voetbaltafel beschikbaar. De vriendelijke eigenaren, die hard werken om alles te organiseren, maken het verblijf extra aangenaam.

• BBQ toegestaan

Vallée d'Asco, F-20218

E Canicce

8.3
FantastischScore uit 4 reviews

Mooie camping met kleine menukaart. Twee zwembaden
Door J en E op 17-08-2025

Positief: mensen uit verschillende landen. Koppel, ze werken keihard om alles te organiseren. Toiletten zijn netjes. Gemengd dames en heren. Je kan op de camping avondeten, kleine menukaart. Je kunt brood bestellen bij de receptie. Goeie verlichting over de camping, overal. Vlakbij vallei, leuk spelen en ravotten in de rivier.
Negatief: geen plaatskeuze bij aankomst. Veel regels bij het zwembad. Het is saai. Het is een doorreiscamping, dus niet ideaal om 3 weken te gaan zitten. Veel wisselingen, geen vriendjes voor onze kinderen. Containers worden vroeg geleegd (6:30 uur). Onze plek had weinig schaduw, andere plekken hadden wel meer schaduw. Er lopen 5 zwerfkatten en 1 zwerfhond over de camping. Pas om met etensresten.

Heerlijk rustpunt voor een paar dagen
Door Nicolien op 16-07-2024

Heerlijke camping om tot rust te komen. Er is een zwembadje voor de broodnodige verkoeling. Naast de camping een zwemriviertje. We hebben hier dammen gebouwd met de kinderen en even verderop kan je een beetje zwemmen. Je kan heerlijk op het terras zitten met een mooi glaasje wijn en borrelplankje, of lekker avond eten. De vriendelijke Frans pratende (mevrouw spreekt een beetje Engels) eigenaren hebben het goed voor elkaar. Sanitair schoon. Grote sta plekken. Verse broodjes in de ochtend. Ping pong en voetbal tafel voor de jeugd. Mooi rustpunt voor een paar dagen. Aanrader!

Fijne kleine camping met zwembad en bergen
Door mascha rossenaar op 03-07-2024

Fijne kleine camping. In het voorseizoen erg stil maar daarmee genoeg keuze waar je wil staan. Mooi uitziocht op de bergen. Heerlijk schoon sanitair en ruime douche hokjes. Verouderd maar goed schoon.
Vriendelijke eigenaren , brood bestellen ideaal. Bar, en in foodtruck is een soort restaurantje waar je eigenaresse wat gerechtjes bereid wat erg lekker was. Voor twee hoofdgerechten en een fles wijn betaalden wij 55 euro.
Zwembad is lekker maar er ligt kunstgras omheen , ziet er leuk uit maar wordt door de zon kokend heet en je verbrand echt je voetzolen. ( in in ju i werd het 28 graden , laat staan in hoog seizoen).
De camping ligt pal aan de weg ; dat is jammer. En 8 km rijden van een dorp waar je kan eten of boodschappen kan doen.
Het was de duurste camping van de 4 waar wij hebben gestaan ; 124 euro voor 4 nachtjes met 2 personen en een tent en elektriciteit.
En raar dar je vooraf moet betalen. Dat heb ik nog nooit mee gemaakt .

Heerlijke schone rustige camping
Door Martijn op 13-08-2023

Camping eigenaren zijn vriendelijke behulpzame Frans sprekende mensen. Kunnen helaas beperkt Engels. Sanitair is heel schoon. Wordt meermaals per dag schoongemaakt. 1e helft van augustus was er nog plek genoeg. Ook mooie ruime plekken. Veel schaduw, wat fijn is. Als je in de zon wil kan dat ook. eenvoudig maar leuk zeer schoon zwembad om af te koelen en voor de kinderen om te spelen. Is groter als ik op foto’s van deze review zie. Ligt direct aan riviertje. Waar weinig maar net genoeg water in stond om in te badderen. Veel kleine visjes gevangen met schepnet. En dammen bouwen. Weg is overdag redelijk hoorbaar, maar snachts geen / nauwelijks verkeer. Goede uitvalsbasis voor mooie wandelingen. Corte is ook een leuk plaatsje. Geen animatie en disco op de disco. Vonden we wel fijn. Meerdere Nederlandse en Vlaamse gezinnen. Geen winkeltje, maar wel diverse soorten brood te bestellen. Tent met elektra en 4 personen €45/ nacht. Speeltuintje