Laagste prijsgarantie
    Onderkomen

Landal Salztal Paradies

8.6
    Vakantiepark
    DuitslandNeder-Saksen (Niedersachsen)Bad Sachsa (Harz)

Landal Dwergter Sand

Activiteiten
    Onderkomen

Gedateerd, uitgewoond stoffig
Door Lowietje op 04-08-2020

Duur en slechte service. Honden mochten in huis, daarom dit geboekt. Helaas mega tegenvaller. Enorm stoffig, badkamer stinkt en keuken vies. Bij aankomst nog 200,- voor toeristenbelasting, honden en schoonmaak. Welke schoonmaak. Omgeving maakt veel goed.

mooi park, slechte service restaurant
Door heeremans op 12-08-2013

Het park is mooi, heerlijk rustig. sAvonds nog lekker zwemmen in het meer..Alleen de service in het restaurant is niet om over naar huis te schrijven: groepen kunnen ze niet aan, zeker als het " druk" is worden er fouten gemaakt. Wij gaven aan dat onze kinderen savonds op tijd weer terug naar nederland zouden rijden, maar we hebben evengoed 1,5 uur op ons eten moeten wachten. De ene helft van ons gezelschap kreeg zijn eten, de anderen moesten weer wachten of kreeg het verkeerde. Fouten op de bon, niet alleen bij ons maar ook bij andere gasten zagen we dat...mensen die lang op hun eerste drankje moesten wachten..uiteindelijk hoorden we het personeel ruzie maken in de keuken.. de rest van de tijd zijn we elders gaan eten. Volgend jaar weer dit park,maar geen restaurant..

Prima locatie, slechte service en schoonmaak
Door J. Vredevoogd op 23-08-2012

Het ferienpark waldsee ligt aan de rand van Clausthal, op circa 2,5km van de dichtstbijzijnde supermarkt. Er ligt een openbaar (gratis) buitenzwembad bij het park. Op het park zelf is niets te beleven, er wordt niets georganiseerd, is geen speeltuin. De locatie is prima centraal voor wandelingen en bezienswaardigheden in de omgeving. De ontvangst is matig, of je even borg en schoonmaak wil betalen (€ 40), terwijl huisje slecht schoon is, spinnenwebben aan plafond, vettige keuken en veel stof op de vloer in het hoogseizoen!. Handdoekenpakket moet je ook voor betalen, krijg je oude troep mee. Welprima italiaanse pizzeria op het park met erg goed eten!

dit nooit meer
Door j.penning op 07-03-2011

huisje niet echt schoon(spinnerag aan het plafond).rekening gas/stroom hoog doordat cv-ketel doorlopend aanslaat ook al staat verwarming uit geen kamerthermostaat.
zeer onvriendelijke mensen achter receptie.

rustig ruim opgezet park
Door Lieneke op 27-07-2010

Twee mooie weken op dit rustige park gehad. Huisje 18 is een prima huisje aan het meer. Clausthal heeft een paar leuke terrasjes (vooral de italiaanse ijssalon) en restaurants. Erg mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Vooral het Okertal.

Eenvoudig, wat verouderd maar toch leuk park
Door Geert op 15-05-2010

De huisjes in het park zijn wat gedateerd, maar wel goed. Vlakbij het park zijn twee eenvoudige speeltuintjes, er is een restaurant en bij mooi weer kan je zwemmen in het meer waar het park aan ligt. Vanuit het park zijn vele wandelingen te maken. Claustal Zellerfeld stelt weinig voor, maar in de omgeving zijn mooie plaatsen als Osterode, Goslar en Quedlinburg echte aanraders.