Adresgegevens | Mulles, F-36400 |
Camping Le Bonhomme
Echt geweldig wat een aardige gastvrouw en heer zeg. Het borreluurtje wat gezellig. Het gezellige eten met elkaar. Heerlijk de ruimte plonsen in het zwembad.
In de Gite verbleven. Heerlijk gezellig huisje van alle gemakken voorzien. Rustige camping maar heel gezellig. Broodjes service, 2x in de week kookt gastvrouw een heerlijk menu, borreluurtje iedere dag. Heerlijk zwembad. Jan en Jacqueline zijn mensen waar je je als gast heel welkom voelt.
Mooie camping, zeer ruim opgezet. Prima sanitair. Bijzonder aardige eigenaren. Baquet wordt bij de camper afgeleverd. En ook de table d,hotes waren perfect. Heerlijk gegeten
We hebben 10 dagen op de camping bij Jan en Jacqueline gestaan. Wat een geweldig team zijn zij. Niets is hun teveel. De table d’hotes en de dagelijkse borreluurtjes zijn heel gezellig. De omgeving is geweldig mooi. Rust en de overweldigende natuur overheersen.
Fietsen kun je hier uitstekend. Je komt haast geen verkeer tegen. Een aanrader om bij Le Bonhomme te gast te zijn.!
Ad en Toos.
Het is een 2 sterrencamping maar door de inzet van Jacqueline en Jan heb je een 5 sterren gevoel
Wij stonden hier in de eerste week van september
Door de fietsweek was de camping goed bezet. Wij hebben zelf niet mee gedaan met de fietsweek maar door het borreluurtje hadden we veel contact met de andere gasten. Ontzettend leuk. Ook mee geweest met excursie.
Wij hebben erg genoten van de gastvrijheid van Jan en Jacqueline.