Camping Le Bonhomme

- € 160
Camping La Grande Tortue
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 151
Camping Les Bois du Bardelet
Wasmachine
Adresgegevens | Mulles, F-36400 |
Camping Le Bonhomme
We hebben 10 dagen op de camping bij Jan en Jacqueline gestaan. Wat een geweldig team zijn zij. Niets is hun teveel. De table d’hotes en de dagelijkse borreluurtjes zijn heel gezellig. De omgeving is geweldig mooi. Rust en de overweldigende natuur overheersen.
Fietsen kun je hier uitstekend. Je komt haast geen verkeer tegen. Een aanrader om bij Le Bonhomme te gast te zijn.!
Ad en Toos.
Het is een 2 sterrencamping maar door de inzet van Jacqueline en Jan heb je een 5 sterren gevoel
Wij stonden hier in de eerste week van september
Door de fietsweek was de camping goed bezet. Wij hebben zelf niet mee gedaan met de fietsweek maar door het borreluurtje hadden we veel contact met de andere gasten. Ontzettend leuk. Ook mee geweest met excursie.
Wij hebben erg genoten van de gastvrijheid van Jan en Jacqueline.
Prachtig, landelijk gelegen, rustige camping met uitstekend onderhouden sanitair, ruime staanplaatsen en met een zeer vriendelijk en dienstbaar Nederlands echtpaar als eigenaren.
Fietsweek door mooie dorpjes en fraaie landerijen a.h.v. zeer duidelijke beschrijvingen, zowel op papier als via Komoot.
Elke dag om 17.00 uur borrelen tegen kostprijs en ook het statarief is laag.
Kortom: EEN ECHTE AANRADER
Echt een hele gezellige en rustige camping
op een mooie plek. Je kunt er prachtig fietsen.
Jan en Jacqueline zijn erg gastvrij, geweldig hoe zij hun best doen om iedereen het naar de zin te maken.
Wij hebben genoten van een fijne fietsweek.
De eigenaars Jan enJacqueline zijn zeer vriendelijk doen hun best om jou een fijne tijd te geven. Het terrein is zeer verzorgd en daar is Jan ook trots op , beide stralen dat ook uit. Zijn zeer relaxed en geven je een warm gevoel hebben drie keer mogen mee eten wat voortreffelijk was. Kortom wij hebben genoten ook het borreluurtje was zeer gezellig een aanrader deze camping.