Laagste prijsgarantie

• TV

• Totaal aantal kamers: 75

450, Route des Fonderies Royales, 38114

8.4FantastischScore uit 37 reviews

Top plek voor de sportieve levensgenieter
Door Wilfred op 06-06-2025

We waren met vrienden waarvan enkelen niet verbleven in La Douce Montagne, toch was voor hun plek met het diner bij ons aan tafel.
Om 3 uur in de ochtend stond het ontbijt (compleet met vers gebakken stokbrood van de bakker er naast) gereed omdat we vroeg op moesten. Wat een service! Nette efficiënte en schone kamers, goede bedden, meer dan voldoende ruimte voor kleding in de kast. Groot fietsen hok met gereedschap.
Mocht je willen skiën, de gondel vertrekt er om de hoek het skigebied in.

Heerlijk verblijf inkleinschalig hotel
Door Peter B op 23-09-2019

Heerlijk kleinschalig hotel met vriendelijke eigenaar en personeel. Het personeel is bijna geheel nederlandstalig. Het hotel is niet heel groot, de lobby en het restaurant/eetzaal is modern en sfeervol. De kamers zijn voldoende groot, netjes en de bedden zijn prima. Wij hadden halfpension geboekt. Het ontbijt is in orde, het 3 gangen diner smaakt uitstekend en de porties zijn voldoende. De prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend! Wij waren hier voor een fietsvakantie, dan zit je hier op de perfecte locatie met veel beroemde & beruchte klimmen binnen handbereik.
De wifi was door een algemene storing helaas buiten werking. We hebben één nacht in de dependance doorgebracht. Deze is duidelijk verouderd, maar je kunt er wel prima rustig slapen.

Zeer positieve ervaring , voor herhaling vatbaar.
Door Erik op 06-08-2019

Drie nachten verbleven op basis van halfpension. Veel gewandeld in deze prachtige omgeving. Mooie frisse inrichting van de kamers in het hoofdgebouw. Goed ontbijt, zonder overdrevenheid. Diner met zorg bereid en opgediend, mooie porties en vooral erg lekker. Prettig en persoonlijk contact met eigenaar en personeel, zij zijn oprecht geinteresseerd in hun gasten, zijn toegankelijk en geven tips over de omgeving. Gastvrijheid gaat hier erg ver.

Auberge La Douce Montagne

Perfect fietsen hier en mooie omgeving
Door kbraat op 19-02-2018

Afgelopen zomer (jul 2017) dit hotel voor 1 week aangedaan. Excuus voor mijn late reactie, maar ik moet toch ook iets in de winter te doen hebben;-)
We hebben het fietspakket genomen en dit werkte voor ons perfect.
Bekende en legendarische beklimmingen vind je op fietsafstand, maar ook de minder bekende nabijgelegen beklimmingen zijn de moeite waard.
Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Het eten is goed, zowel het ontbijt als het pastabuffet en het avondeten.
Het is echt leuk en persoonlijk dat de tafel opgemaakt is met een persoonlijk naambordje. Ook de voorkeuren/allergieën voor het eten werden perfect uitgevoerd.
Het enige wat we nog misten waren wat meer ligstoelen bijvoorbeeld in de tuin met te relaxen.

Volop genieten
Door Gert en Diana op 19-05-2017

We hebben hier drie overnachtingen gehad. Kamers waren netjes en goed schoon. Ook het eten was gewoon lekker en goed. Wat er voor ons vooral uit sprong was het fantastische klantvriendelijke personeel. Heel gemoedelijk en ook nog eens Nederlandstalig. Kortom we hebben heerlijk genoten van het verblijf en de prachtige omgeving.

fantastisch
Door Ton van der Wal op 13-09-2016

Met 30 sportliefhebbers een top weekend gehad bij het team van La douce Montagne, wandelen, lopen, fietsen en klimmen , perfecte organisatie en zo goed bevallen dat we september 2016 weer terug gaan.
Ht doel was om de alpe d´huez te beklimmen maar het weekend bracht veel meer mooie ervaringen