Hotelkluis
(Mini) supermarkt
Door weg gescheiden van strand
Totaal aantal kamers: 9
Restaurant: 1500m
Zee: 1500m
Adresgegevens | Lies 40, 8895 KT |
Groepsaccommodatie Jelle's Plak
Hele fijne en warme plek om te verblijven met de gehele familie. Fijne schone kamers en badkamers en een hele gezellige gemeenschappelijke ruimte waar het aan niets ontbreekt. De ligging van de accommodatie is ideaal. Binnen enkele minuten in de natuur waar je niemand tegen komt, maar ook alles is aanwezig zoals supermarkt of musea wanneer het weer minder is. Gastheer en gastvrouw zijn erg gastvrij en duidelijk in de communicatie. Wij bevelen deze plek absoluut aan.
Prachtige plek voor een groep vrienden en/of familie. De tweepersoonskamers zijn voorzien van een prima douche/ badkamertje. De bedden zijn heerlijk.
De gezamenlijke ruimte is ruim voldoende en we hebben heerlijk gekookt in de keuken die alle faciliteiten heeft. Dit was november. Stel je voor in het voorjaar en zomer. Dan heb je nóg meer ruimte in de tuin.
Super groepsaccommodatie. We komen hier al vele jaren en hopen ook nog vele jaren terug te komen.
Geweldige plek, Tanja en Andre zijn heel gastvrij. De verzorging was boven gemiddeld
Lekker om naast een slaapkamer ook de beschikking te hebenover een zeer goed ingerichte keuken et zelfs een kuur aan kruiden, koffie, thee en een gezellige woonkamer. Het uitzicht is weids en geeftr rust.
Wij hebben genoten