Hüttenberg
Camping
Wasmachine
Adresgegevens | Hüttenberg, 8264 |
Hüttenberg
De camping ligt in een mooie omgeving. Wij vonden de kampeerplekken wat aan de kleine kant, vooral voor de prijs die je ervoor betaald. Het hoofdgebouw is mooi en modern en je hebt er de mogelijkheid een drankje te drinken op het terras. De mensen bij de receptie zijn vriendelijk. Helaas hebben wij tijdens ons verblijf bijna alleen maar regen gehad. Hierdoor was er weinig te doen.
Laatste week van juli begin augustus geweest voor 1 week.
Zeer goed bevallen.
Huurtent van de camping is goed bevallen. Goede bedden Leuke nationale feestdag met lampion optocht en vuurwerk.
Lekker zwembad, zoon van 10 was er niet uit te krijgen.
We gaan er dit jaar weer heen nu voor 2 weken.
minder goed was dat tussen 12 en 14 uur het zwembad dicht ging.
voor de rest simpele camping maar zeer netjes en mooi uitzicht op meer vanaf heuvel!
Een mooie rustige camping. Schoon. Van alles voorzien, mooie campingplekken, groot. Plek voor campers. Zeer schoon zwembad, peuterbad, pingpongtafels, winkel, jeu du boul veld, tafelmitgetgolf, zelfbediening bar, speeltuin. Mooie uitvalbasis voor mensen die van fietsen en wandelen houden. Een prachtige uitzicht over het meer. Mooi sanitair en vooral schoon. De camping is erg schoon. Mooie plaatsen in de omgeving als Schaffhaussen, Stein am Rhein, Zurich. Goedkoop boodschappen doen in Duitsland ( lidl in ohningen ). Een echte aanrader. En weinig toeristen, weinig Nederlanders.