Nistertal

Camping Landal Wirfttal
Camping- € 186
p.p. vanaf*
Landal Warsberg
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Rissbach / Traben-Trarbach
Camping
Wasmachine
Adresgegevens | Campingplatz 0, 57612 |
Nistertal
Wij zijn hier met de camper een paar dagen geweest. De gastheer en gastvrouw waren vriendelijk en behulpzaam met een 'no nonsens' instelling.
Het sanitair eenvoudig, maar zeer schoon en heerlijk warm water.
Mooi kampeerveld direct aan het riviertje gelegen.
Wat ons betreft een echte aanrader voor campergangers zoals wij....
Genoten van de rust op de camping, uitzicht op het beekje, schoon sanitair, mooie omgeving en een grote kampeerplek.
Voor de kinderen was er voldoende vermaak door de grote trampoline en de aanwezige wifi.
Enige nadeel is de stank die af en toe rond het toiletgebouw hing als gevolg van de wijze waarop riolering en dergelijke geregeld is.
Kinderen hadden geweldige vakantie gehad, genoeg kinderen op de camping aanwezig waar ze gezellig mee konden spelen. Leuke omgeving om gezellig met de kinderen te wandelen. Eigenaren zijn aardig, meedenkend en staan altijd voor je klaar! Foto´s op deze pagina zijn gedateerd, ziet er vandaag de dag een stuk beter en onderhouden uit.
Prachtige plek voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Vriendelijke Nederlandse eigenaren die je willen helpen als je beste buuren en er plezier in hebben als je van hun plek geniet. Er is mogelijkheid tot een kampvuur, een algemene koelkast en een mooie plek om eventueel ook met een grotere groep droog te kunnen zitten en eten. De omgeving leent zich voor mooie wandelingen of fietstochten, de uitzichten hier zijn prachtig. Een top camping dus!
Camping oogt rommelig. Vaste (Nederlandse) gasten staan dicht op elkaar. Tentveld ligt bij een beekje en dat ziet er mooi uit. Sanitair is schoon en nieuw. Er is een bar waar vaste gasten poolen en er wordt tot half 12 's avonds muziek gedraaid (hoorbaar in je tent). Het is erg vochtig langs de beek, waardoor het gras lang nat blijft. Er staat een snackwagen.