Villa Augustus

We hebben de beste aanbieders voor Villa Augustus voor je op een rij gezet:
Over Villa Augustus
Ontdek de charme van Villa Augustus, idyllisch gelegen in Dordrecht. Dit unieke verblijf biedt een oase van rust met zijn prachtige tuin en speelplaats, ideaal voor een ontspannen uitje. De faciliteiten zoals een fietsverhuur en diverse voor gehandicapten toegankelijke vrijetijdsbestedingen verzekeren een zorgeloos verblijf. Met gratis parkeren en een uitgebreid serviceaanbod staat Villa Augustus garant voor een onvergetelijke ervaring.
De ligging
Villa Augustus is ideaal gesitueerd in het historische hart van Dordrecht, waardoor het de perfecte uitvalsbasis vormt voor het verkennen van de stad en haar omgeving. De charmante ligging zorgt ervoor dat vakantiegangers gemakkelijk de rijke cultuur en bezienswaardigheden van Dordrecht kunnen ontdekken. De afstand tot de dichtstbijzijnde luchthaven, Rotterdam (RTM), maakt de reis naar Villa Augustus zowel snel als efficiënt voor reizigers uit alle hoeken van de wereld.
Villa Augustus biedt een scala aan faciliteiten ontworpen om elke vakantieganger een comfortabel verblijf te garanderen. Met 29 kamers, toegankelijk voor rolstoelgebruikers, verzekert het hotel dat iedereen van een zorgeloos verblijf kan genieten. De aanwezigheid van een lift, receptie en een bagagedepot draagt bij aan het gemak. Voor degenen die de omgeving willen verkennen, is er een fietsverhuur beschikbaar. Het hotel biedt gratis Wi-Fi in de openbare ruimtes, een 24-uurs beveiligingsdienst, medische dienst, wasservice, en een muntwasserette voor alle verblijfsgemakken. De prachtige tuin en speelplaats zijn perfect voor ontspanning of plezier. Bovendien is parkeren geen probleem met zowel een garage als een parkeerplaats die kosteloos beschikbaar zijn voor bezoekers.
In Villa Augustus kunnen vakantiegangers genieten van een diversiteit aan gastronomische ervaringen. Met opties variërend van een restaurant tot een gezellig koffiehuis, is er voor elk wat wils. Of je nu de voorkeur geeft aan een traditioneel ontbijt, dieetgerechten of speciale kindermenu's, alles wordt op aanvraag bereid om aan jouw culinaire wensen te voldoen. Het hotel biedt ook speciale menu's, waardoor elke maaltijd een unieke ervaring wordt.
Het is belangrijk voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit om te weten dat de algemene pakketreizen mogelijk niet volledig geschikt zijn, hoewel Villa Augustus diverse faciliteiten en toegankelijke kamers biedt om aan hun behoeften te voldoen. Voor meer gedetailleerde informatie is het raadzaam direct contact op te nemen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Savoy Hotel Rotterdam
Minibar
Totaal aantal kamers: 75
Adresgegevens | Oranjelaan 7, 3311 DH |
Villa Augustus
Heerlijke tuin met leuke hoekjes en plekjes, ook zonder hotelovernachting is de locatie te beleven.
Zondag avond receptie. 20.30 . Geen gastvrouw profiel. Niet hotel geschoold en niet gastvrij. Hoorde ons binnenkomen stond pas op nadat we aan de balie stonde. Geen warm welkom of enige beleving overgedragen dat het fijn was om in de Villa te logeren. Puur functioneel terwijl Villa zoveel meer uitstraalt gaf de receptie ons een gevoel dat we aan een gemeentelijk loket stonden. Ook ontvangst restaurant was matig. Echter de bediening bij bestelling en eten en ontbijt was goed en vriendelijk.
Ook receptie in de ochtend functioneel en niet fris en vrolijk. Jammer kamers waren fijn, origineel em goed.
Vanmorgen een kopje koffie etc willen drinken. We moesten 20 min wachten en uiteindelijk zelf aangeven iets te willen gebruiken. Weinig alert personeel... viel erg tegen. Toen aangegeven werd dat het wachten lang duurde kwam er ook geen excuus wat zeker op zijn plaats was geweest. Echt teleurstellend!!

Villa Augustus
Geweldige sfeer, mooie hotelkamer, prachtige tuin, restaurant en markt, echt een aanrader
Drijvende kamer: leuk, mooi, comfortabel maar geen verduistering mogelijk op de kamer omdat er alleen witte luxaflexen (wel mooi) hangen, maar voor slapen minder prettig. Bovendien klinkt alles wat je doet hierdoor extra hard, hol, lawaaierig.
Houten panelen tegen de wanden overal doen afbreuk aan de kamer, te ikea. Modieuzer maar ook passender zou oud scheepshout/sloophout of palethout zijn. Gezien de vrijheid die de kamer biedt, had een mini koelkastje niet misstaan om het geheel af te maken. Verder alles prima in orde.
Wij vonden het restaurant wat chaotisch en niet romantisch. Zeer fel licht, op gewone dagen veel te groot voor het aantal gasten (scherm dan een deel af), geen muziekje etc...
één nachtje gelogeerd in dit bijzondere hotel. Wij sliepen op een zolderkamer, in een bijgebouw naast de toren. ruime kamer, super lekkere, ruime bedden en een prima badkamer. entree naar onze kamer misschien wat rommelig, open kasten met linnengoed en vele buizen in een kooiconstructie, niet storend, maar niet mooi! Voldoende parkeerplaatsen. schitterende tuin rondom het hotel, aan de ene kant een flinke moestuin en aan de andere kant van de toren een schitterende siertuin!! korte loopafstand naar het centrum van Dordrecht . Er hing een leuke sfeer bij de binnenkomst in het hotel, veel verse bloemen, leuke spulletjes te koop en sfeervol aangekleed. een minpuntje was dat onze hotelkamer nog niet schoongemaakt was (het was wel al 2 uur na de mogelijke aankomsttijd) maar we kregen een drankje aangeboden in hun restaurant op hetzelfde terrein.