Feriendorf Waldbrunn

We hebben de beste aanbieders voor Feriendorf Waldbrunn voor je op een rij gezet:
Over Feriendorf Waldbrunn
Ontdek Feriendorf Waldbrunn, een charmant vakantiecomplex midden in de adembenemende natuur van Waldbrunn. Ideaal voor vakantiegangers die op zoek zijn naar rust en ontspanning, biedt dit complex een scala aan faciliteiten zoals een bibliotheek, muntwasserette, en gratis Wi-Fi, allemaal toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Kom tot rust in de prachtige tuin of geniet van het mooie weer op het terras.
De ligging
Feriendorf Waldbrunn is prachtig gelegen in het serene dorp Waldbrunn, een plek waar rust en natuur samenkomen. Hoewel de informatie over de afstand tot de dichtstbijzijnde stranden, het stadscentrum en bezienswaardigheden ontbreekt, nodigt de omgeving uit tot het verkennen van de natuurlijke schoonheid van de streek. Het vakantiecomplex biedt gratis parkeergelegenheid, wat het gemakkelijk maakt voor degenen die met de auto reizen. De afstand tot de luchthaven is niet gespecificeerd, maar de centrale ligging in Waldbrunn zorgt voor een goede uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken.
Feriendorf Waldbrunn biedt een breed scala aan faciliteiten die je verblijf comfortabel en aangenaam maken. Met voorzieningen die toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers, zorgt het complex ervoor dat iedereen kan genieten van wat er te bieden is. Gratis Wi-Fi staat ter beschikking om in verbinding te blijven met vrienden en familie. Voor ontspanning is er een prachtige tuin waar je kunt ontsnappen aan de dagelijkse drukte en een terras om van het mooie weer te genieten. De aanwezigheid van een bibliotheek en een muntwasserette voegt een extra laag van gemak toe aan je verblijf. Het gratis parkeerterrein verzekert dat degenen die met de auto komen, zich geen zorgen hoeven te maken over het vinden van een parkeerplek.
Houd rekening met het feit dat Feriendorf Waldbrunn mogelijk niet volledig toegankelijk is voor mensen met een mobiliteitsbeperking, ondanks dat er rolstoelvriendelijke voorzieningen aanwezig zijn. Gelieve specifieke behoeften voorafgaand aan je boeking te communiceren om te verzekeren dat deze kunnen worden voldaan. Dit complex verwelkomt vakantiegangers die zelfvoorzienend willen zijn, aangezien de beschrijving geen specifieke informatie geeft over maaltijdservices. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Immenstaad
VakantieparkÖfingen
Vakantiepark
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Adresgegevens | Hölzerlipsweg 98, 69429 |
Feriendorf Waldbrunn
Wij kijken terug op een paar heerlijke dagen op dit vakantiepark. We hadden de Winnetou geboekt. Om te slapen moet je in dit huis een vervelende trap op. Dit hadden we niet goed gelezen en we kwamen daar achter op de laatste dag voor vertrek. Mijn mobiliteit is de laatste tijd erg verslechterd. Meteen gebeld en de volgende dag was er een andere bungalow voor ons geregeld. We kregen de Robinson toegewezen. Prachtige gelijkvloerse bungalow met super fijne bedden. We hebben erg genoten van dit huis maar ook van de prachtige omgeving.
Omdat de huisjes van individuele eigenaren zijn zijn ze ook verschillend qua inrichting. Ons huisje was erg donker En de verlichting moest altijd aan. Ook wifi was matig Tot slecht En voor slechts 1 apparaat. Je moest er ook nog voor betalen. Het park was begin september matig bezet.
Rustig vakantiedorp met woningen die meestal eigendom zijn van ind. eigenaars en periodiek worden verhuurd. Rustig gelegen. Vlakbij ligt een prachtig zwembad (te bereiken door bos) met restauratiemogelijkheid. Heel geschikt voor wandelaars en wie de regio Odenwald wil bezoeken. mooie stadjes als Eberbacj, Mosbach, Erbach, Amorbach,...

Feriendorf Waldbrunn
Huisjes in een mooie natuurlijke omgeving. Op het park is weinig te doen. Wel een goede uitvalbasis om oude dorpjes, ruïnes, kastelen en paleizen te bezoeken. Ook Heidelberg is met de auto goed te bereiken. Mooi zwembad nabij het park. In het volgende dorp een goede supermarkt. Na even zoeken was er ook een goede prijs/kwaliteit restaurant in de buurt. Wel een auto noodzakelijk. Geen wifi in het park, televisie uitsluitend Duitstalig. Iets gedateerd, wel schoon, harde bedden. Vloeren kraken.
Alleen met personeel gesproken bij in- en uitchecken. Wel behulpzaam.
Parkeren op decentrale parkeerplaatsen.
Het grote voordeel van het park is de rustige ligging in de mooie natuur van het Odenwald. Rondom het park zijn er wandelpaden troef. Een echte aanrader in de directe omgeving is het Welnesscenter van Katzenbückel: een splinternieuw, uiterst proper en rustig zwembadcomplex met een fantastisch verwarmd buitenbad (34°C, zicht op het park). Niet te missen uitstappen zijn oa. Mosbach, Heidelberg en Würzburg (dit laatste is wel een uurtje rijden). Het park zelf is goed onderhouden en de huisjes zijn basic ingericht maar wel goed uitgerust. Enkel een microgolf ontbrak. Er is een grote speeltuin voor de kinderen. In het dorpje van Waldbrunn zelf zijn er 2 kleine supermarkten waar je al het nodige vindt. De Netto heeft ook een lekkere bakkerij. Ook de Katzenbückel is een bezoekje waard, er is een oude toren van waarop je een mooi uitzicht hebt op de omringende bossen.
We zijn er dit jaar geweest en opzich is het park prima maar je hebt een huisje en verder niks. Daarbij was er een gereformeerde reisorganisatie en die organiseerde voor hun kinderen e.e.a. maar het maakt dat je ook geen contact maakt als je geen rok aanhebt als vrouw zijnde. Niets tegen die mensen met dat geloof dat zeker niet maar gezellig is anders. Mijn kinderen hadden hierdoor ook geen contacten met andere kinderen. Wel erg jammer dus. Wandelen in de omgeving viel ons wat tegen omdat de meeste routes heel goed aangegeven dat wel maar veel wandelpaden van 3 a 4 meter breed en maakt het wat minder avontuurlijk. Leuk voor de prijs maar volgend jaar zoeken we wat anders.