Laagste prijsgarantie

Activiteiten
    Onderkomen

Nooit meer dit park
Door Bianca op 29-07-2024

Geen receptie op het park, geen toezicht bij het zwembad, zeer koud water in het zwembad, douches en wc’s bij zwembad waren vies, stil op het park, lijkt verlaten, geen informatie over de omgeving, geen winkeltje, accommodatie was smerig, slecht onderhoud, gazon werd door externe in de vroege ochtend gemaaid (wordt geen rekening gehouden dat er mensen er vakantie vieren en willen uitslapen).

Aanrader voor een grote groep
Door Hanneke op 29-05-2019

We hebben een heerlijk weekend gehad in Villa Horsterwold. Het huis is van alle gemakken voorzien. Met name de keuken is heel goed uitgerust met voldoende serviesgoed, bestek, pannen, en zelfs kruiden. Ook heel fijn dat er twee koel-vriescombinaties zijn en twee ovens (waarvan een combi). Verder vonden we het prettig dat we met onze groep van 15 personen ook toen het wat kouder werd, binnen in de woonkamer konden zitten. Er zijn drie badkamers en 4 toiletten. Het huis heeft een heel ruime tuin met veel privacy.
Harderwijk, Zeewolde en natuurlijk ook andere bestemming liggen niet al te ver weg. Het park ligt een paar km buiten Zeewolde in de natuur.
We hebben geen gebruik gemaakt van de andere faciliteiten op het park. Maar ik zou een verblijf in dit huis met een groep zeker aanraden!

Goed!
Door Renske op 06-05-2019

Ruime woning met genoeg extra’s zoals spellen, dvd’s, buitenspeelgoed en kinderbedjes. Wij waren met vier stellen en acht kinderen hiervoor is het huis prima.

Slecht kwaliteit complex.
Door Ruben op 24-03-2019

Slechte kwaliteit en hygiëne is hier niet van pas. Niet boeken dus.

Absoluut niet boeken!
Door Sjors op 19-06-2018

Niet boeken! Iedereen komt daar voor zijn rust dus elk geluid is te veel. Je mag niet voetballen of iets in de tuin, voor behoud van het gras, wat 1 mollenveld is. Dikke afrekening waar niks van klopt, extra schoonmaak kosten terwijl we het netjes opgeleverd hadden.. Waardeloos! Het huis werd goor opgeleverd en wij moeten extra schoonmaak kosten betalen?!

Villa Horsterwold nr. 99 Niet huren!
Door Tanya D op 14-01-2018

Wij hebben met onze groep villa Horsterwold, op het gelijknamende villa park gehuurd. Het huis is erg gedateerd. De meubels zijn oud en vallen nog net niet uit elkaar. Het contact met de eigenaar ging zeer moeizaam. Gewoonlijk antwoordde hij na het ontvangen van 4 van mijn e-mails. Daarnaast stonden wij versteld bij het eindbedrag dat wij terugkregen van onze borg. Wij hadden alles netjes achter gelaten, maar kregen te horen dat er €50 schoonmaakkosten berekend moest worden, omdat ze een onderlaken van een bed moesten wassen (lijkt mij dat je die sowieso wast?), de delen niet terug in de kast hadden gelegd en de ijskast vies was (die we niet eens gebruikt hadden?). Al met al dus een groot drama.. zeker niet huren deze villa (!het is huisje nummer 99, op het villa park). En als je het huurt, foto’s maken van de meterstand aan het begin en aan het eind (deze klopten niet, waardoor we meer moesten betalen) en de staat van achterlaten.