Adresgegevens | Augasse 8, 3251 |
Aktiv Purgstall
Wij verbleven een week in het enige huisje op de camping, dat midden op het terrein staat, wat een voordeel is met kinderen (naast de speeltoestellen/veld en natuurvijver) maar ook een nadeel als je rust wilt. Huisje was leuk maar oogde verouderd en groezelig omdat er overal spinnenrag (met of zonder vangst) zat en deuren bijv niet goed konden sluiten. Slaapkamer met stapelbed is in een voormalige sauna, moesten we even aan wennen. De natuurvijver werd verbazingwekkend druk bezocht, oa. ook door onze jongens van 9 en 11 en er was veel plezier. Groot veld voor voetbal, badminton/volleybal, tafeltennis, zandbak, schommel dat goed bezocht werd. Vlakke camping, erg fijn, en heuvels in de omtrek en de bergen zijn op 20 minuten rijden (Ötscher-Tormäuer Nature Park gemakkelijk vanaf winterbach met een combinatieticket voor de trein!). Super aangegeven, en te berijden rustige fietspaden in de buurt. Goed openbaar zwembad op loopafstand!
Leuke gemoedelijke camping, ideaal voor jonge gezinnen maar ook rustzoekers. Heerlijke natuurlijke zwemvijver waar de vlinders en libellen je om de oren vliegen. Ook geschikt voor jongere kinderen (onder begeleiding) want de hele rand van de zwemvijver is ondiep. Mooi groot voetbal-en speelveld en ruime schaduwrijke plaatsen her en der. Veel te doen in de omgeving maar reken wel op een korte autorit om daar te komen. Rivier (Erlaufschlucht) die door het dorp loop is werkelijk schitterend, lekker klauterpad voor de kids. Op verzoek mag je op bepaalde plekken op de camping een kampvuurtje bouwen. Op een half uurtje afstand ligt een prachtig natuurgebied (Ötscher-Tormäuer). Enige minpunten: sanitair werd niet voldoende vaak schoongemaakt. En iets van een activiteitenprogramma zou wel leuk zijn, maar dat was er totaal niet (wat de naam van de camping wel doet vermoeden).
Een mooie en gezellige camping in een prachtige omgeving. Schoon sanitair, vriendelijke eigenaren.
Kleinschalige, sfeervolle camping. Natuurzwembad om lekker af te koelen. Speeltuintje, gratis zwembad op loopafstand. Rustige camping, prachtige omgeving. Zeer schoon sanitair en camping goed onderhouden. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Winkels dichtbij! Erleufschlucht is prachtig. Kortom, super tijd gehad!