Adresgegevens | Garmischerstr. 21, A-6631 |
Happy Camp Lermoos
Slechte ontvangst, zeer chagrijnige meneer. Kregen een piep klein plekje toegewezen terwijl we gemeld hadden dat we met een caravan EN tent kwamen. 'Dat past wel' was het antwoord, en weg liep de eigenaar. Vervolgens kwam hij terug om zich met de caravan te bemoeien hoe die moest staan, maar helpen, ho maar. Samen met mede campinggasten de caravan toch op zijn plek weten te krijgen.
Sanitair verouderd, niet schoon, weinig licht. Sanitair überhaupt niet open in de nacht.
Camping zelf niks bijzonders, alles hutje mutje, zeer rommelig.
Enige 2 pluspunten was de speeltuin van de gemeente die aan de camping grensde, en de centrale ligging vd camping.
Bij aankomst wat moeizaam de juiste plaats gekregen. Men dacht dat wij met caravan zouden komen echter met 2 grote gezinstenten. Was wat paniek maar uiteindelijk prima oplossing gekregen. Sanitair prima schoon, fijne warme douches en toilet ook prima! Vriezer aanwezig voor koelelementen. Camping met veel vaste staanplaatsen. Achter de camping enorm leuke grote speeltuin van de gemeente zelf. Vrije toegang. Kinderen hebben zich hier uren vermaakt! Je kan lopend naar de supermarkt en het dorpje. Voldoende eetgelegenheden in de buurt. Ook de gondel omhoog per voet bereikbaar voor een schappelijke prijs. Leuke kinderwandelingen in de buurt. Het buitenlucht zwembad in het dorp heeft vrij entree voor de camping gasten. Prachtig mooi zwembad met leuke glijbanen , heerlijk water en fantastisch uitzicht!