Laagste prijsgarantie

Feriencenter Biberhof

6.7VoldoendeScore uit 25 reviews

Onaardige ontvangst
Door Ans van Schaaijk op 29-09-2021

Onvriendelije ontvangst, we kregen geen info over bv sanitair , afval, wat te doen in de omgeving. Restaurant rustdag, broodjes besteld maar die waren er niet de volgende ochtend. Moesten 27 euro betalen ipv 20 euro Acsi. Nooit meer terug.

Nooit nooit meer. Wat een onvriendelijkheid
Door Marcel op 02-08-2020

Circa 2 maanden vantevoren reservering gemaakt, die ook bevestigd is. In reservering aangegeven dat we een caravan van 7,50m hebben. Aldaar aangekomen Is de verbazing groot: geen plek! Aangegeven dat we toch echt gereserveerd hadden, kregen we alsnog een klein plekje van 8x3M aangeboden. Van de eigenaresse kan geen vriendelijkheid af. Totaal geen zin, onvriendelijk. We waren er al ooit eerder geweest, zelfde ervaring. Wij vinden de omgeving echter daar mooi, maar voor nu is het: nooit meer.

Redelijke camping maar ongezellig
Door Margreet op 14-08-2019

Op doorreis naar Italie hier 2 nachten gestaan. Onvriendelijk ontvangst, er kon geen aardig woord vanaf. Plek was redelijk, er wordt in veel reviews geklaagd over de electramasten, die lopen inderdaad dwars over de camping. Wij stonden er wat vanaf maar je hoort ze wel zoemen en wat tikken als je er onder loopt maar niet meer dan dat. Sanitair is ok, camping staat ook vol met oude caravans met aanbouwsels, het maakt het geheel niet aantrekkelijk. Maar als uitvalsbasis is het denk ik een aardige plek

nooit meer
Door j troow op 10-06-2018

heel het veld voor toercaravans bestaat niet meer.
slecht water afvoer op de plekken tussen de vaste caravans.
foto's kloppen niet meer.

Prachtig gelegen camping
Door Heidi op 05-02-2017

Mooie camping in het dorpje Biberwier in het Zugspitzgebied. Hiervandaan kun je heerlijk wandelen naar bijvoorbeeld Lermoos of Ehrwald. De camping is ook geschikt als wintersportcamping. De bus stopt direct bij de camping en is met de gastenkaart gratis te gebruiken. Douches en wifi zijn inclusief. Stroom is 10A. Het sanitair is erg mooi en goed onderhouden. Toen wij in het laagseizoen aankwamen was de receptie dicht. We konden zelf een staplaats uitzoeken en later op de avond inchecken. We vonden het een prettige camping.

Heerlijk!
Door MSG op 25-06-2016

Best huiverig toen we naar deze camping gingen door de reviews die ik gelezen had.
Gelukkig hebben wij niets van de negatieve dingen meegekregen.
Eigenaar was vriendelijk, heeft ons veel geholpen.
Sanitair was heerlijk (Kunnen andere campings nog wat van leren).
De camping plekken waren redelijk ruim, het was redelijk druk dus er was niet heel veel plek meer. Je zit in een prachtig dal, en je kan hele mooie wandelroutes doen en veel mooie foto's maken. Ook een supermarkt + een mini supermarkt zitten op max 5 minuten rijden afstand.