Laagste prijsgarantie

Panorama Camp Zell am See

7.9GoedScore uit 25 reviews

Genoten op Panorama Camping Zell am See
Door Meike Groenhoff op 18-08-2024

Wij hadden last minute geboekt bij deze camping. Een zeer hartelijk ontvangst. We konden zelf een keuze maken uit de nog beschikbare plaatsen. Zeer nette camping. Na slecht weer werden direct de paden weer schoongeveegd. Nooit hoeven wachten bij de toiletten en/of de douches. Onze plaats was groot genoeg voor onze caravan met luifel en auto. Eigenaren zijn erg vriendelijk en wij konden ook zonder problemen nog een extra nachtje bijboeken. Een zeer aan te raden camping!

Geen aanrader
Door Dimphie op 04-08-2024

Hier krijg je het gevoel dat het steeds commerciëler wordt. We kwamen hier al een tiental jaren maar het welkomsgevoel is helemaal weg. De plekken worden steeds kleiner. Waar eerst twee caravans/campers stonden staan er nu drie. Dus meer inkomsten maar minder campeergenot

Wat een mooi uitzicht!
Door Familie van Engeland op 26-07-2022

Na hier meerdere keren als kind te hebben gekampeerd met m'n ouders, was ik nu terug met m'n eigen gezin. Wat een warm ontvangst!! Net als vroeger. Het is hier heel netjes, rustig en veel mooie bezienswaardigheden in de omgeving. Je kunt lopend naar het meer. En een heerlijk klimaat, overdag warm en 's avonds koelt het heerlijk af. Wij komen hier zeker terug!!

Kleine drukke camping in mooie omgeving
Door Fie op 09-07-2022

Wij waren hier een aantal dagen in juni. De camping ligt in een prachtige omgeving. Vanaf de camping kun je mooie uitstapjes maken. We werden wat gehaast ontvangen. Het is ook een komen en gaan van campinggasten wat wel voor onrust zorgt. Het viel ons echt op hoeveel (grote) campers er dit jaar waren. De plekjes zijn erg krap. We hebben het idee dat ze twee op 1 plek zetten. We zaten bij elkaar naar binnen te kijken. De caravan moest ook in een bepaalde richting staan waardoor dit gebeurde Dit viel ons erg tegen omdat er hierdoor weinig privacy was.
Verder sanitair eenvoudig maar netjes. Voor kinderen niet zo veel te doen. Vanuit camping kan je lopend naar het meer.

Prima redelijk kleine camping
Door Marco op 08-09-2021

We hebben hier 3 dagen gestaan. We werden wat gehaast ontvangen. De caravan moest in de lengte richting staan, zodat we niet teveel ruimte in beslag namen. Camping ligt dicht aan het meer. Winkels dicht in de buurt, Zell am See leuk plaatsje met mooie fontein die een paar keer in de week showt met muziek. Sanitair prima. Je kan een pizza halen, maar dat hebben wij niet gedaan.

Prima camping voor 2 nachten.
Door Oosterwijk op 26-08-2021

Mooie camping sanitair prima. Mooie omgeving.