Adresgegevens | Arlbergstr. 93, 6751 |
Walch's
Wij hebben de camping als doorreiscamping gebruikt. Eens maar nooit weer! De camping lijkt wel een openbare begraafplaats waar het niet mogelijk is om zelf te bepalen hoe je je caravan plaatst.
Vwb het stroomverbruik zijn ze heel schimmig. Bij aankomst mag je niet zelf je stekker in het kastje doen en kun je de meterstand zelf niet zien of opnemen. Het kastje wordt nl met een slot afgesloten. Hetzelfde geldt bij het vetrek. Bij toeval stonden wij voor deze camping op een andere camping met exact hetzelfde aantal dagen. Bij Walch werd opeens een dubbele hoeveelheid stroomverbruik gerekend als onze vorige camping, terwijl het kouder was en wij amper aanwezig zijn geweest. Wij hebben geen airco en hebben ook geen kachel gebruikt.
Mocht u een (doorreis)camping zoeken, sla Walch's Camping & Landhaus dan vooral over.
Fijne en rustige camping! Schoon en ruim sanitair zoals je in Oostenrijk kan verwachten. Hele fijne douches! Hele vriendelijke eigenaren. Leuk speeltuintje voor jonge kinderen maar verder niet veel te doen. Zeker niet voor oudere kinderen. Nog wel mooie ruimte om binnen spelletjes te doen. Weinig schaduwplekken dus neem zelf parasol/tarp mee etc.
Qua ligging om dingen te ondernemen ideaal! Ov is zoals in hele regio top geregeld en gratis met de gästekarte die bij de prijs van de camping is inbegrepen.
Broodjesservice is goed; croissant etc wel erg duur (2,50 p. Stuk) maar typische Semmel is prima!
Enige nadeel? Stroom betaal je obv gebruik wat in basis netjes is maar vond het wel vrij prijzig per kwh (€1,25)
Al met al echte aanrader als je in dit gebied bent met jonge kinderen of zonder kinderen.
Mooie camping, schoon sanitair, binnenruimte en terras waar je een spelletje kunt spelen of iets kunt eten (zelf meegebracht). Je kunt ook gebruik maken van gezamenlijke vriezer of koelkast.
Mooi voetbalveld, leuke speeltoestellen en pingpong tafel.
Geen schaduwplekken.
Half uurtje rijden van liften in Montafon. Gebruik van openbaar vervoer werkt prima!