Wildberg
Wasmachine
Centrale verwarming
Adresgegevens | Dorfstra e 9, I-39030 |
Wildberg
Bijna 2 weken op deze heerlijke camping verbleven met onze dochters (9 en 13). Prachtige camping met zeer vriendelijk personeel. En zulk ruim en schoon sanitair vindt je haast nergens. Hotelwaardig! Zwembad is niet mega groot maar tijdens warme dagen heerlijk om even af te koelen.
Mooie ruime plaatsen. Het boventerrein heeftweinig schaduw maar wel prachtige plekken. Eigen water, afvoer grijs water en chemisch toilet. Geweldig mooi sanitair gebouw.
Verschrikkelijk! Wil je dat je kinderen geniete en jijzelf ook dan is deze camping helemaal niks. De omgeving is geweldig, maar tot rust komen op deze camping kom je niet. Om 6.30 uur komt de vuilniswagen met veel kabaal, dan een kwartier later balken de ezels je wakker en tot overmaat van ramp luiden elke ochtend de klokken van de kerktoren een kwartier lang om 7 uur. Daarnaast mogen de kinderen niks, ja stilzitten in het zwembad… en ‘s avonds moesten we op eieren lopen, want om 22 uur moest het muisstil zijn. Om 21.30 uur mochten de kinderen al Niks meer en om 22 uur gingen wij van ellende maar in de caravan zitten. Eens, maar echt nooit weer. Al veel campings bezocht, maar dit sloeg echt alles. Van ellende gewoon eerder vertrokken. En dat was toch een goed idee :-).
De ligging van de camping is heel prachtig, er is veel te doen in de omgeving en de bergen zijn mooi. Het sanitair is prachtig. Geen woorden voor. De hygiëne is goed verzorgd en de wastafels zijn mooi. De prijs is veel te weinig voor de mooiheid van de camping. Mijn kinderen konden zich vermaken en de WiFi was prima volgens hun. Mijn kinderen houden van stenen zoeken en er was een beekje dus daar konden ze mooi van profiteren. Het zwembad was minder leuk. Geweldige camping!
Een camping met veel pluspunten. De eigenaren zijn ontzettend vriendelijk! Ze helpen je met alles en ze gaan elke ochtend en avond de paarden en ezels uit de wei halen met alle kinderen die willen helpen.
Het zwembad is prachtig, ook de ligwei is mooi. Het beekje geeft een leuk geluid en de kinderen kunnen er fijn in spelen.
Het sanitair is fantastisch! Nog nooit meegemaakt dit, zo mooi!
Een nadeel vonden wij dat er weinig begroeiing is. Vooral het nieuwe gedeelte met veel grind vonden wij echt niet gezellig. Wij stonden in de rij van plek 9 t/m 13, echt wel ruime plekken en iets meer begroeiing.
Waar er normaal meer nederlanders zijn uit de verhalen te lezen waren er nu maar een stuk of 5 gezinnen. Er waren nu veel mensen uit Duitsland en Italië die maar een paar dagen bleven. Misschien ook door alle corona perikelen?
Tips voor omgeving;
-Wandeling bij Pfeitlerkofel
-lago di braies
-Toblacher see
-natuurpark fanes sennes prags
De camping heeft een oud en een nieuw deel. Het nieuwe deel heeft plaatsen met alleen grind en geen begroeiing. Daar staat ook een prachtige nieuw sanitair gebouw. Luxe en van alle gemakken voorzien.
Het oude deel heeft meer begroeiing en dus ook iets meer schaduw wat in de hete zomers wel erg fijn is.
Er lopen continu kippen en hanen over de camping en dat is grappig maar geeft ook overlast door veel vliegen want kippen poepen overal.
Pal naast de camping ligt een spoorlijn waar meerdere keren per uur een trein voorbijkomt. In de nacht niet gelukkig.
Het geluid van die trein valt mee en het went snel.