San Biagio

- € 150
Camping Butterfly Village
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 327
Camping Eurocamping
Wasmachine
Adresgegevens | Via Cavalle 19, I-25080 |
San Biagio
Geweldige camping met voor Italië grote plaatsen, bijna allemaal met mooi uitzicht. Wij hadden niet gereserveerd en er was weinig plek, er werd goed meegedacht voor een prachtige plek.
Goede Tips, vooral gratis parkeren achter het station in Desenzano en met de trein (€25 p.p) naar Venetië.
Het Sanitair was heel goed en schoon, fijne douches en altijd warm water.
Uitstekende camping, zeer schoon sanitair. Wij hadden een plek aan het water met fantastisch uitzicht. Het restaurant op de camping is ook goed, heerlijk eten en de huiswijn is een aanrader. De Nederlandse en ook Italiaanse medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Kortom als je echt wilt genieten kies een keer deze camping.
Echt een topplaats gehad vlak aan het meer! Geweldige ligging. Sanitair zeer netjes, kleine supermarkt voor de hoognodige zaken. Nederlands sprekend personeel wat ook zeer hulpvaardig bleek te zijn. Hier komen we zeker terug!
De Nederlands sprekende camping medewerker heeft mij belerend en kleinerend aangesproken omdat ik/wij de caravan afgekoppeld hadden op één van de door haar omcirkelde plaatsen. Ik had niet begrepen dat ik mij na het bezichtigen van de plaats direct weer moest melden. Ze had immers onze paspoorten al. Ik had mijn excuses aangeboden maar ze bleef mij als een schooljuffrouw toe spreken. Voor mij was het genoeg om de caravan opnieuw aan te koppelen en te vertrekken. Ik bleek ook al niet te staan zoals zij wilde. Gewoon weg schandalig. Ik raad deze camping absoluut niet aan
Prachtige plek. Vanuit de camping loop je direct het meer in. Personeel is erg vriendelijk. Echt een aanrader!
Camping op een prachtige locatie, direct aan het Gardameer. Zwembad hebben we niet gemist omdat het meer heel helder was, de kinderen hebben elke dag gesnorkeld en veel visjes gezien.
Minpunt is de half ingestorte betonnen steiger, de uitstekende ijzeren pennen en betonresten zijn ronduit gevaarlijk! Het zou perfect zijn als deze uitstekende punten weggewerkt zouden worden en er een trap zou komen, zodat het duikplezier veilig zou zijn. De kinderen vonden dit overigens niet zo'n probleem en hebben heel erg genoten.
Het restaurant is erg aan te raden, vriendelijke bediening en heerlijk eten.