Laagste prijsgarantie

Alevi

5.8VoldoendeScore uit 111 reviews

Geen beloofde tieneractiviteiten:teleurstellend
Door Nathalie Kelderman op 23-07-2023

Mooie camping, huisje 6 persoons schoon en redelijk modern. Veel vrije ruimte erom heen. Geboekt vanwege activiteiten voor tieners zoals vermeld op website. Nieuwe eigenaren doen er echter niets aan. Hierover ons niet geinformeerd. Vind Ik nalatig en onzorgvuldig. Teleurstelling voor onze 16 jarige zoon. Omgeving is mooi qua natuur, qua horeca/cuktuur in de buurt is er nagenoeg niets. Nieuwe eigenaren zijn niet erg gastvrij.

Prima camping, prachtig gelegen
Door AMJ op 12-08-2022

In juli 2022 met 2 kids, 11 en 15, op camping gestaan. De nieuwe eigenaren werken hard maar je merkt dat dit hun 1e seizoen is. We hadden de camping geboekt mede om de vele activiteiten voor pubers
Die waren er niet of gingen niet door. Wel iedere avond kampvuur bij de tippitent. We weten niet hoe dit andere seizoenen was.
Sanitair is gedateerd maar altijd schoon.
Iedere dag op bestelling verse broodjes en Zweedse lekkernijen. De hamburgers zijn heerlijk.
Camping is ruim opgezet met heerlijk ruime plaatsen.
De supermarkt is op 15 minuten rijden.
Er is geen zwembad maar je kunt een beetje zwemmen in de rivier.

Valt tegen
Door B op 31-07-2022

Wij hebben een prachtig huisje.
Helaas is de camping overgenomen en is er stuk minder te doen vd kinderen.
Erg jammer.

Teleurstelling
Door S op 24-07-2022

Wat een enorme teleurstelling.
Wij hadden zoveel leuke verhalen gehoord en we hebben 2 weken geboekt.
Helaas is de camping overgenomen en er is bijna niks meer te doen voor de kinderen.
Alle kids zijn teleurgesteld.

Aanrader!
Door Claudia op 31-08-2021

Mooie, groene, keurige camping afgelegen bij rivier. Veel te doen voor jongeren. Wij huurden een prachtige safaritent die werkelijk van alle gemakken was voorzien! Verder heerlijke regendouches, altijd schoon sanitair, goede wifi, vriendelijke campingeigenaren. In de tent misten we alleen opbergruimte voor onze kleding/koffer. Mooie wandelingen in de omgeving, maar niet meteen vanaf de camping. Elandenpark op half uurtje rijden aanrader

Fantastische camping!
Door Familie TB op 21-07-2021

Fantastische camping! Kleinschalig, prachtig gelegen aan de rivier, hele hartelijke ontvangst, Nederlandse eigenaren, schoon sanitair, kampvuur en er werden leuke activiteiten georganiseerd voor onze kids van 9, 12 en 15 jaar. Ze wilden na een week niet meer verder naar de volgende camping. Voor herhaling vatbaar!