Minicamping Langs de Dedemsvaart

CampingCamping De Molenhof
Camping- € 131
p.p. vanaf*
Camping De Rammelbeek
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Capfun Het Stoetenslagh
Camping
Wasmachine
Centrale verwarming
Adresgegevens | Tottenhamstraat 8A, 7701 BM |
Minicamping Langs de Dedemsvaart
Geweldige camping met voldoende schoon sanitair en een heel behulpzame en vriendelijke beheerder
Mooie camping. Grote plekken, schoon en net sanitair en geweldige fietsomgeving. Ligt aan het Reestdal. Attente beheerders en veel speelattributen voor kinderen . Om terug te komen!
Het is een mooie groene camping met fijne beheerders. Schoon sanitair. Mooie fiets en wandelomgeving. Dedemsvaart heeft vele winkels. Komen hier nog weer terug.
Een fijne camping met vriendelijke beheerders,ruime plaatsen, schoon sanitair en een mooie fiets en wandel omgeving
Een camping om vaker terug te komen.
Fijne kleine camping met 3 veldjes w.v. een veld voor campers. Wij stonden op veld Paardenwei (geen paard te bekennen overigens). Elke plek voorzien van tegels voor de wielen en een kunstgrasmat. Veel groen omringt het veldje met in het midden een jeu de boule baan. Mooie omgeving om te fietsen en in Dedemsvaart is alles te verkrijgen kwa winkels. Sanitair is prima in orde. Kortom: de nieuwe eigenaar heeft een prima camping.
We hebben genoten op deze mooie plek. Het leek of we in een tuin stonden, uitzicht op dakplatanen, picknicktafel met bloemetjes en een jeu de boulebaan. Super schoon sanitair en kunstgras voor je caravan! Bos aan de overkant, viswater en fietsen. In Dedemsvaart, winkels, terrasjes, recreatieplas en de tuinen van Mien Ruys op fietsafstand.Een aanrader!