Laagste prijsgarantie

Minicamping Langs de Dedemsvaart

9FenomenaalScore uit 68 reviews

Aanrader deze camping
Door Toon en Truus op 03-05-2024

Geweldige camping met voldoende schoon sanitair en een heel behulpzame en vriendelijke beheerder

Niets verder te wensen!
Door Anton Edelijn op 20-08-2023

Mooie camping. Grote plekken, schoon en net sanitair en geweldige fietsomgeving. Ligt aan het Reestdal. Attente beheerders en veel speelattributen voor kinderen . Om terug te komen!

Fijne vakantie dagen
Door Toos op 13-07-2023

Het is een mooie groene camping met fijne beheerders. Schoon sanitair. Mooie fiets en wandelomgeving. Dedemsvaart heeft vele winkels. Komen hier nog weer terug.

Een prima camping waar alles klopt
Door Rien en op 06-06-2023

Een fijne camping met vriendelijke beheerders,ruime plaatsen, schoon sanitair en een mooie fiets en wandel omgeving
Een camping om vaker terug te komen.

Aantrekkelijke mini-camping
Door Didden op 24-08-2021

Fijne kleine camping met 3 veldjes w.v. een veld voor campers. Wij stonden op veld Paardenwei (geen paard te bekennen overigens). Elke plek voorzien van tegels voor de wielen en een kunstgrasmat. Veel groen omringt het veldje met in het midden een jeu de boule baan. Mooie omgeving om te fietsen en in Dedemsvaart is alles te verkrijgen kwa winkels. Sanitair is prima in orde. Kortom: de nieuwe eigenaar heeft een prima camping.

Fijne kleinschalige camping.
Door Marjan op 10-08-2021

We hebben genoten op deze mooie plek. Het leek of we in een tuin stonden, uitzicht op dakplatanen, picknicktafel met bloemetjes en een jeu de boulebaan. Super schoon sanitair en kunstgras voor je caravan! Bos aan de overkant, viswater en fietsen. In Dedemsvaart, winkels, terrasjes, recreatieplas en de tuinen van Mien Ruys op fietsafstand.Een aanrader!