Altinkaya Holiday Resort

Over Altinkaya Holiday Resort
Ontdek het Altinkaya Holiday Resort, een parel in Girne waar ontspanning en avontuur samenkomen. Omringd door de betoverende schoonheid van het strand en verfrissende zwembaden, is dit resort de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie. Duik in het zwemplezier of relax onder de parasols; bij Altinkaya staat jouw vakantiegeluk centraal.
De Ligging
Altinkaya Holiday Resort geniet van een bevoorrechte locatie in Girne, slechts op een steenworp afstand van prachtige stranden en bruisende toeristische attracties. Met het strand op ongeveer 1 km afstand, en de gezellige stadskern van Girne op circa 1,5 km, liggen avontuur en ontspanning binnen handbereik. Openbaar vervoer bevindt zich direct voor het resort, wat het verkennen van de omgeving gemakkelijk maakt. Voor degenen die verder willen reizen, ligt de luchthaven LEFKOSE (ECN) op ongeveer 35 km afstand, waardoor de reis naar het resort zowel snel als efficiënt is.
Het Altinkaya Holiday Resort is een waar paradijs voor vakantiegangers, met een breed scala aan faciliteiten en services die je verblijf onvergetelijk maken. Met 69 kamers, inclusief 4 suites, biedt het resort comfortabele accommodatie voor iedereen. De 24-uurs receptie zorgt voor een flexibele in- en uitcheckervaring. Voor ontspanning zijn er 2 zwembaden, zowel binnen als buiten, waar vakantiegangers kunnen genieten van verfrissende duiken onder elke weersomstandigheid. De kinderzwembaden en het zonneterras met ligstoelen en parasols maken het de ideale plek voor zowel jong als oud om te relaxen. Daarnaast biedt het resort een scala aan activiteiten, waaronder golfen, een fitnessstudio, sauna en zelfs een disco voor avondvertier.
Bij Altinkaya Holiday Resort is eten en drinken een ware beleving. Het resort beschikt over een uitnodigend niet-rokers restaurant en een gezellige bar, waar vakantiegangers kunnen kiezen uit verschillende boekingsmogelijkheden zoals overnachting incl. ontbijt, halfpension en volpension. Het buffet biedt 's ochtends en 's avonds een rijke variatie aan gerechten, zodat iedereen iets naar zijn smaak vindt. Of je nu zin hebt in een lokaal gerecht of een internationale favoriet, Altinkaya zorgt voor een smakelijke ervaring.
Het is belangrijk om te weten dat het Altinkaya Holiday Resort mogelijk niet volledig toegankelijk is voor personen met een mobiliteitsbeperking. Voor details over de toegankelijkheid en de mogelijkheden om aan specifieke behoeften te voldoen, wordt aangeraden vooraf contact op te nemen. Betalingen in het resort kunnen gemakkelijk met Visa en MasterCard gedaan worden. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Hotelkluis
Strand: 4000m
Stadscentrum: 1000m
Adresgegevens | 705, Ozankoy Girne, 10 |
Altinkaya Holiday Resort
De foto's op de website geven niet een reeel beeld weer. Het vele malen mooier. We zijn aanenaam verast hoe mooi en schoon het hotel is.
Personeel is vriendelijk. Er gaat dagelijks een 4x pd busje naar kyrenia (5min) lopend is dit 25-30 min
Ook dagelijks een busje naar t strand, beide busjes zijn gratis.
Genoeg plek bij het zwembad.
Wij hadden geen kleine hotelkamer, maar een met een vide waarin het slaapgedeelte boven was.
Wifi is gratis, en te ontvangen in ontbijtzaal en nog een stuk van t zwembad.
heel fijn, gemoedelijk hotel. Het was rustig, ondanks dat het langs een weg ligt en naast een moskee. Ik had daar absoluut geen last van. De werknemers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ik sliep in het hoofdgebouw, prima bedden, prima kamer voor dit geld. De badkamer wat verouderd maar elke dag schoonmaak. Het zwembad was lekker en rustig, aan de overkant van de weg is nog een kleiner zwembad en restaurantje. Savonds was er in het hotel niet veel te beleven, het was voor in het hoogseizoen echt rustig. Plaatsje en strand heb je toch wel een taxi / shuttle voor nodig (zeker met de hitte) maar dat kost niet veel. Op de terug weg gingen we langs andere hotels van onze touroperator en van wat ik zag had ik nog meer het idee dat altinkaya de beste keuze was! Als ik weer naar Cyprus zou gaan, zou ik hier zeker nog eens verblijven. Van anderen hoorde ik dat de bungalows met trap mooier en fijner waren dan de kamers in het hoofdgebouw, maar de bedden minder en meer geluid van de moskee te horen.
Ligt enkele kilometers van centrum Kyrenia.
Met de taxi kost dit 10 TL.
Goed uitgangspunt om dit deel van het eiland te verkennen met onze huurauto
wij zaten in een bungalow bij het hotel, erg mooi, eigen balkon, woonkamer, koelkast, airco. er zijn twee zwembaden, er waren toen wij er waren genoeg stoelen bij het zwembad. de service is erg goed, ze willen altijd informatie geven of een taxi bellen. het eten was lekker, genoeg keuze, vriendelijke bediening. er is drie keer per dag een gratis busje naar het stadje kyrenia, vanaf daar kun je heel makkelijk een dolmus naar de rest van het eiland nemen. supermarkt is om de hoek, aan de overkant van de straat autoverhuur, ideaal!
De ligging is goed ten aanzien van strand, steden, supermarkt en winkelcentrum. De service is erg goed en vriendelijk personeel.
Eten is ook uitstekend, je hebt elke dag de keus wat je gaat eten.
Kamers zijn ook goed met airco en koelkast.
Twee zwembaden om in te zwemmen. Al met al een perfecte plek voor een leuke vakantie.