Laagste prijsgarantie
8.7FantastischScore uit

Over Pamplona

Ontsnap naar het hart van Playa de Palma met het bruisende Pamplona Hotel, slechts een steenworp afstand van het azuurblauwe water en het zachte zandstrand. Ontspanning en avontuur wachten in dit paradijs met een verfrissend zwembad en talloze zonuren op het terras. Een perfecte mix van comfort en plezier onder de Spaanse zon!

De Ligging

Pamplona bevindt zich in de levendige omgeving van Playa de Palma, slechts 100 meter van het sprankelende zandstrand van Arenal. Omgeven door het grootste aquarium in Europa op slechts 500 meter afstand en de cultureel rijke stad Palma de Mallorca op 12 km, is er altijd iets nieuws te ontdekken. Voor vakantiegangers die op zoek zijn naar gemakkelijke transportopties, biedt de nabijheid van bushaltes (100 m) en een beschikbare autoverhuurservice volop mogelijkheden om de omgeving te verkennen. Bovendien ligt de luchthaven van Palma de Mallorca op slechts 8 km afstand, wat zorgt voor een zorgeloze aankomst en vertrek.

Het Pamplona Hotel verwelkomt vakantiegangers met een breed scala aan faciliteiten die zorgen voor een onvergetelijk verblijf. Met 165 kamers, verdeeld over een hoofdgebouw en een bijgebouw, biedt het voldoende ruimte voor ontspanning en plezier. Het hotel is uitgerust met moderne voorzieningen zoals WiFi, twee bars en een restaurant voor culinaire genoegens. Het buitengebied, met zijn zonneterras en een zoetwaterzwembad, staat garant voor ultieme ontspanning. Vakantiegangers kunnen genieten van de balinese ligbedden en parasols rond het zwembad of actief blijven in de fitnessruimte. Voor extra verwennerij is er een spa- en wellnesscentrum beschikbaar tegen betaling, inclusief sauna's, massages en meer. Het hotel biedt ook faciliteiten voor vakantiegangers met een fysieke handicap, waardoor het toegankelijk en comfortabel is voor iedereen.

In het Pamplona Hotel worden vakantiegangers culinair verwend in het aanwezige restaurant en de twee gezellige bars, waaronder een zwembadbar voor die verfrissende drankjes onder de zon. Of vakantiegangers nu kiezen voor halfpension of volpension, ze kunnen genieten van een afwisselend buffet met zowel ontbijt als diner, waarbij de mogelijkheid bestaat om speciale dieetwensen zoals glutenvrije maaltijden aan te vragen. Het niet-rokersrestaurant met airconditioning en kinderstoelen biedt een comfortabele eetervaring voor alle vakantiegangers.

Pamplona Hotel accepteert Visa en MasterCard, waardoor het gemakkelijk is voor vakantiegangers om voor extra diensten te betalen. Het hotel is toegankelijk voor vakantiegangers met een fysieke handicap, met rolstoeltoegankelijke liften en barrièrevrije toegangen. Houd er rekening mee dat sommige faciliteiten en diensten mogelijk niet het hele jaar door beschikbaar zijn en extra kosten kunnen met zich meebrengen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Liften

Website

8.7FantastischScore uit 7 reviews

Heerlijk
Door Lub op 03-05-2017

Super schoon en mooi verzorgd hotel, vriendelijk personeel. Mooi zwembad, en gezellige zitjes.
Heerlijk ontbijt!
Warm eten mag wat warmer, maar genoeg variatie.

Geweldig mooi hotel
Door W,W & L op 26-08-2016

Dit was de beste vakantie tot nu toe voor ons.
Mooi hotel, goede ligging en heel fijn verzorgd.
We hebben echt genoten van onze vakantie.
Wat ons betreft een echte aanrader.
Vriendelijke en behulpzame mensen.
Het eten was goed verzorgd en divers.
Alles is op loopafstand te doen , bus vervoer is goed geregeld.
Anders is een taxi ook een goede optie.
Veel winkels en supermarkten in de omgeving.
Zeker de moeite om nog eens terug te gaan.

Super hotel!
Door Jolanda op 18-08-2015

Wij zijn net terug van vakantie en hebben het erg goed naar onze zin gehad! Net, verzorgd en mooi hotel en een uitgebreid ontbijt! Alleen de matrassen waren inderdaad wat hard. Het hotel lag op een paar minuutjes lopen van het strand, boulevard en bushalte. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Elke avond was er iets georganiseerd met muziek. Wat ik fijn vond was dat er niet de 'ik leg mijn handdoek vast op ligbed neer' sfeer hing. Er waren genoeg ligbedden beschikbaar. Op de laatste dag konden we onze koffers achter slot en grendel zetten in de lobbykast. En konden een tijd reserveren om te douchen zonder extra kosten, dit stelden wij zeker op prijs. Kortom het hotel is echt een aanrader!
Wat ik wel kwijt wil is dat wanneer je op de boulevard of elders in een koets stapt met paard ervoor dat je kijkt naar de gezondheid van het dier, want dat liet soms de wensen te over...

Pamplona

Volledig vernieuwd, mooi en proper hotel
Door Delzeyne Salima op 17-06-2015

Mijn vriendin en ik waren er halfweg mei, en dit hotel is volledig vernieuwd en was pas terug open.
Vriendelijk barpersoneel (Juanito is de max), hulpvaardig, mooi zwembad, goed gelegen.
Enkel het personeel aan de receptie is echt wel lui en hebben eens een goede tik op hun vingers nodig :-).
Prachtige vernieuwde kamers met zalige douche en mooi terras.
Eten lekker soms iets te lauw voor degenen die echt graag hun eten warm eten.
zeker voor herhaling vatbaar.

Super fijn hotel
Door Weijs op 01-08-2014

Op eerste dag bestolen aan het zwembad. Directie heeft het serieus opgepakt en meegeholpen met aangifte doen. Ook daarna betrokkenheid groot en stevige maatregelen genomen (camera systeem, waarschuwings pamfletten) Gezellig hotel. Personeel is zeer vriendelijk en enthousiast. Veel Fransen en entertainment daar ook op gericht. Mooie schone moderne studio's. Eten erg goed. Gevarieerd en ruime keuze. Nooit te weinig en alles op goede temperatuur. Personeel ook hier weer vriendelijk. Voor een iets rustigere beleving van Mallorca (palma/arenal) een perfect hotel.

Goed hotel op een centrale ligging
Door r.hamers op 14-07-2013

Dit hotel wordt vooral bezocht door fransen (85%) en duitsers (10%). Als je je open opsteld kun je je hier goed amuseren. Ook de animatie is veelal in het frans maar ze doen hun best om ook wat duits en engels te praten. De binding met het animatieteam was geweldig. Zeer leuke gasten waren dat!! Het eten is ook perfect zeer gevarieerd en vooral spaanse gerechten. De kamers werden elke dag schoon gemaakt. De bediening was erg vriendelijk tot soms grappig!! Wij vonden het in ieder geval een goed hotel.
Fitness, zwembad, buitenbar, binnenbad, podium, volleybalveldje, eetzaal.

• Protur Sa Coma Playa Hotel & Spa

€ 480

Protur Sa Coma Playa Hotel & Spa

9.2
    SpanjeMallorcaSa Coma

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Zafiro Palace Palmanova

€ 720