Black Sand

We hebben de beste aanbieders voor Black Sand voor je op een rij gezet:
Over Black Sand
Aparthotel Black Sand op Santorini biedt ruime en schone appartementen en kamers. Je krijgt een heerlijk ontbijt en zit op loopafstand van het strand. Je kunt bij dit kleinschalige verblijf ook dineren en aan het zwembad liggen, maar voor wie er toch op uit wil ligt de gezellige boulevard op 500 meter. Het stadje Oia is leuk om eens te bezoeken.
Airconditioning
Minibar
Totaal aantal kamers: 10
Adresgegevens | Kamari, 84700 |
Black Sand
Wij hebben genoten! We waren werkelijk over álles enthousiast: Mantha (eigenaresse), de overige medewerkers, lekker (meestal rustig) zwembad, appartement was fijn, bar (eten en drinken) perfect, ontbijt prima, dicht bij winkels en strand. Kleinschalig, persoonlijk. Heerlijk! Wij hopen een keer terug te kunnen komen..
Gewoon een supergoed en netjes aparthotel met zeer vriendelijke, behulpzame en gastvrije eigenaresse. Kamers zijn superschoon, heerlijke bedden en fijne douche. Wij komen er zeker nog een keer terug. Ligging is ook prima t.o.v. boulevard/strand. Prima prijs/kwaliteitsverhouding
Het is sfeervol, alles is er, de keuken is fantastisch, je hoeft eigenlijk niet meer ergens anders te eten... Super service!

Black Sand
Heerlijk kleinschalig appartement/hotelcomplex, gemoedelijk en eigenaren, Manta en haar man, staan voor je klaar! Voor vragen, begeleiding en tips voor leuke bezienswaardigheden. Ontbijt en kamer zijn prima voor elkaar, dit is een echte aanrader! Zelf komen we net terug van Santorini en hebben genoten! Black Sand zou ik zeker aanraden! Boulevard en busstop zga voor de deur, vele restaurants/ supermarkt allen op korte loopafstand. Wij waren hier een week, dat is genoeg om het hele eiland te verkennen, met onze 2 kinderen van 14 en 16 jaar. Zij hebben zich ook prima vermaakt. Wifi is ook prima! Barman die 's avonds en 's middags altijd klaarstaat voor een eventueel praatje en drankje/lunch. Engels wordt hier goed gesproken. Ligging prima, 13 min naar Fira met de auto. Heel veel plezier bij Black Sand op Santorini.
Warm ontvangst van de beste gastvrouw ooit. Niets is te gek en over alles is nagedacht. Erg schoon. Zeer gunstige ligging t.o.v. strand en bushalte naar Fira. Alles op loopafstand. Ontbijt was goed. Neem de kamer met Jacuzzi, deze is echt fantastisch! Je kunt gratis gebruik maken van handdoeken bij het hotel voor naar het strand of bij het zwembad. Bij het restaurant Fistikies naast het complex kun je ontzettend lekker eten.