Laagste prijsgarantie

Hopfensee

8.8FantastischScore uit 17 reviews

Prachtige camping
Door Es Los op 29-07-2023

Prachtige camping aan heel mooi meer, gezellige sfeer. Mensen zitten rondom vlonder in avond, te kletsen, gitaar te spelen. Zwembad is overdekt en heerlijk ook apart badje met klein glijbaantje voor kinderen. Mooi sanitair, hele mooie bloemen. Perfecte uitvalsbasis naar slot Neuschwanstein. (10 min rijden).

Camping met alles erop en eraan en schoon
Door E. Starmans op 26-07-2019

Je wordt hier goed geholpen, camping heeft alles erop en eraan voor zowel goed en slecht weer. Sanitair is in overvloed en schoon. Vriendelijkheid van benoeming in restaurant is wat minder.
Wij zijn italiaanse / franse / spaanse campings gewend, en ten opzichte daarvan mist deze wat ons betreft de camping "sfeer", je wordt hier bedolven onder de (voornamelijk duitse) caravans, weinig hoog groen en vakantie charme. Maar dat is een persoonlijke mening. Met andere woorden, je moet hier van houden.

Fijne camping met goed sanitair en restaurant!
Door Sanne Schippers op 04-07-2018

Heerlijke camping! Dicht bij het meer, waar je ook leuk omheen kunt fietsen. De plekken op de camping zijn wat klein, maar daar weegt het sanitair en het terras tegen op! Mensen zijn vriendelijk en het eten is lekker. Je betaalt wat, maar je hebt ook wat zullen we maar zeggen.

Mooie camping met heerlijk zwembad
Door m.smit op 03-08-2016

Voor ons als doortrekcamping een vast adres. Proma plaatsen. Prachtig binnenzwembad maar bij mooi weer ook aan heerlijk meer. Grote speelhal voor de kinderen.

Veel te dure camping voor doorreis
Door mariskalievestro op 21-07-2015

Wij kwamen per ongeluk op deze camping terecht, we waren op doorreis naar italie en wilden ergens overnachten in fussen met onze caravan, echter konden we de andere camping niet vinden vandaar op deze terrecht gekomen. Op deze camping stonden alleen maar duitsers. sanitair gebouw op aardig eind lopen als je aan de buiterand zit van de camping. De camping ligt wel mooi aan het water in fussen met mooi uitzicht over de bergen. we betaalden voor 1 nacht 45 euro. we waren met 2 volwassenen en 1 hond.

Slechte service restaurant
Door R.van asten op 28-08-2014

Receptie uitermate vriendelijk! campingrestaurant waardeloos! 1 punt is nog te veel! werden niet begroet, personeel liep gestrest als een gek rond te tafels, naar ons idee was er maar één menukaart, werd onder het uitzoeken al onder ons vandaan getrokken! waren klaar met eten toen de salade werd opgediend. het apparaat van de manager was kapot, stond hier vloekend mee op de tafel te slaan , de man gaf een ontzettend nerveuse indruk. geen mogelijk om met pin te betalen, bij het weggaan geen eindbegroeting.
Zo ook met het supermarktje, geen begroeting ouder echtpaar met zoon die er duidelijk geen zin in hadden, zoon zat ongeschoren met dikke buik onderuit aan de kassa, gaf het wisselgeld zo in de hand terug.
Jammer camping ziet er verzorgd uit, personeel van de receptie moet met hun uitstraling en gastvrijheid goed maken wat de rest te kort komt!