- € 123
Camping La Croix du Vieux Pont
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 153
Flower Camping Les Aubépines
Camping
Adresgegevens | 24 r Saint Claude Sorel, 60490 |
Le Sorel
Camping Le Sorel is een prima camping om te overnachten. We kwamen hier in de middag aan en het kantoor was nog gesloten maar we konden de auto met caravan alvast wegzetten. Indien gewenst hoef je niet te ontkoppelen.
Kortom prima voor een overnachting.
Prima overnachtings camping een uur rijden voor Parijs. De plekken zijn groot genoeg. Je kan aangekoppeld staan indien je dat wilt. Omdat de plekken door slechte weersomstandigheden erg slecht waren werden we door de beheerder naar een toegewezen plek geleid. We werden gevraagd op het pad te gaan staan wat geen probleem was. Het sanitair is nieuw en uitstekend, misschien met grote drukte iets te weinig. Het eten is het restaurant was een stuk verbeterd, was voorheen ook niet slecht. Prijs van een overnachting was prima.
Prima doorreiscamping met een relatief nieuw veld incl. sanitairblok en zeer ruime plekken tegen een goede prijs. Er is een restaurant en in de ochtend rijdt de broodservice over de camping. Voor kinderen is er weinig te doen maar dat verwachten we ook niet van een doorreiscamping. De eigenaar rijdt aan het eind van de dag - wanneer het druk wordt - wel erg zenuwachtig rond op zijn golfkar om alle overnachtingsbewijsjes die je achter je voorruit moet plaatsen te controleren.

Le Sorel
Prima camping om te overnachten.
Bij aankomst kan je gelijk gaan staan waar je wilt. Je hoeft je niet te melden. Vanaf 18.00 uur gaat de receptie open en kan je betalen. Restaurant is top! Lekker gegeten voor nog normale prijzen. Als je weet dat je hier naartoe gaat kan je beter wel alvast het restaurant reserveren. Zit helemaal vol.
Verder alles basic, maar ja voor een overnachtingscamping heb je verder ook niets nodig.
Fijne rustige camping zeer geschikt als overnachtingscamping. Ligt ongeveer 8 km. van de snelweg. Super restaurant op de camping met een uitgebreide kaart en heerlijk eten. Super bediening. ‘S morgens broodjesservice door bakker uit de regio.