Knaus Campingpark Hünfeld - Praforst

We hebben de beste aanbieders voor Knaus Campingpark Hünfeld - Praforst voor je op een rij gezet:
Over Knaus Campingpark Hünfeld - Praforst
De ligging
Knaus Campingpark Hünfeld - Praforst biedt een scala aan faciliteiten die zorgen voor een comfortabel en vermakelijk verblijf. Het park beschikt over gratis toegankelijke internetverbindingen in de openbare ruimtes, waardoor vakantiegangers altijd verbonden kunnen blijven met familie of vrienden. Voor de dagelijkse benodigdheden is er een supermarkt op het terrein. Kinderen kunnen hun energie kwijt op de speelplaats, wat zorgt voor een zorgeloze ervaring voor ouders. Daarnaast is parkeren op het terrein kosteloos, wat een extra gemak is voor diegenen die met de auto reizen. De accommodatie biedt diverse comfortabele cabines, uitgerust met moderne voorzieningen, inclusief Wi-Fi tegen een kleine toeslag. Voor rokers en niet-rokers zijn er passende kameropties beschikbaar. Voor entertainment en ontspanning biedt het verblijf verschillende activiteiten zoals midgetgolf, vissen, tafeltennis en wandelen. Deze activiteiten zijn ontworpen om alle leeftijden te vermaken en te zorgen voor onvergetelijke momenten tijdens het verblijf.
In Knaus Campingpark Hünfeld - Praforst kunnen vakantiegangers genieten van heerlijke maaltijden in het aanwezige restaurant. Hoewel de beschrijving beperkt is, biedt het restaurant een sfeervolle setting voor een diner of lunch. De nadruk ligt op het bieden van een variëteit aan gerechten die aan verschillende voorkeuren voldoen. Of je nu op zoek bent naar lokale delicatessen of internationale gerechten, het restaurant streeft ernaar om elke maaltijd speciaal te maken.
Houd er rekening mee dat Knaus Campingpark Hünfeld - Praforst mogelijk niet volledig toegankelijk is voor mensen met een mobiliteitsbeperking. Informatie over specifieke toegankelijkheidsbehoeften kan op aanvraag worden verstrekt, dus aarzel niet om contact op te nemen voor gedetailleerde informatie. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Am Rhein
Wasmachine
Centrale verwarming
Adresgegevens | Dr.-Detlev-Rudelsdorff-Allee 6, 36088 |
Knaus Campingpark Hünfeld - Praforst
Wij hebben hier overnacht op de terugreis van Italië ligt kort aan de snelweg, zeer ruime plekken, en je kan op veel plaatsen aangekoppeld blijven staan. Sanitairgebouw super netjes, je krijgt een sleutel zodat je naar binnen kunt. Bistro op de camping is een aanrader ze hebben een kleine kaart schnitzel, pizza, currywurst braadworst, patat ed. En voor diegene die wil de slagboom gaat om 7.00 uur open en kun je vertrekken. Als je tot 8.00 uur wacht dan kun je broodjes bestellen en afhalen. Wel even de grote weg blijven volgen totdat je de bordjes camping ziet, Google stuurde ons rechtsaf een landweggetje in gelukkig konden we daar in een dorpje een rondje draaien maar al met al is het met de caravan niet ideaal ☺️.
Wij hebben hier één nacht gestaan op onze terugreis naar Nederland. Fijne ontvangst, erg vriendelijk en in voor een grapje. Onderstaande reviews (over ontvangst) herkennen wij helemaal niet. We kregen een zeer ruime plaats aangeboden, erg net toiletgebouw. Broodjes service tegen gewoon redelijke prijs. We hebben niet op de camping gegeten, maar in de buurt. Voor onze (oudere) kinderen was er niet veel te doen, maar dat hebben ze ook niet nodig op een tussencamping. Camping ligt vlakbij de snelweg, eenvoudig te bereiken en de volgende dag kun je snel weer verder. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar als tussenstop! Een nacht kostte ons ongeveer 55 euro.
Staat in Anwb gids als prima doorreis camping. 43 euro is echt te duur voor de faciliteiten en de overlast van de nabij gelegen horeca accomodatie. Zeker geen aanrader!Personeel op de receptie kwam niet bepaald gastvrij over. Zal wel door alle coronaregelstress gekomen zijn. Wij voelden ons er niet echt welkom.Alleen een netjes sanitair gebouw en klein speelveldje aanwezig. Deze camping doen wij niet weer aan.

Knaus Campingpark Hünfeld - Praforst
Camping ligt erg mooi, goede grasvelden en mooie bomen. Schoon sanitair.
Maar....... verder is er echt niets te doen, al helemaal niet voor kleine kinderen. De bistro moet je echt overslaan, 100m voor de camping ligt een goed restaurant, wel wat duurder. Er is al veel gezegd over de beheerders, kan dit beamen. De camping straalt verder niets uit waaruit enig enthousiasme blijkt.
Wifi kost €4 per dag, belachelijk! Wil je even gaan vissen in de vijver.....€15.
Kom je hier toch te staan, bezoek dan de Wasserkuppe, dit is de moeite waard.
Een midweek verbleven wij met een groep op deze camping er waren zeer vriendelijke nieuwe beheerders die ons het erg naar de zin wilden maken.Het toilet gebouw was zeer schoon.
Met onze caravan klanten een midweek op deze camping doorgebracht.
Mooie grote plekken en de toiletgebouw was zeer schoon en heerlijk verwarmd
De laatste dag heeft de heer Zerull gezorgd voor een speenvakken aan het spit. Was bijzonder lekker en goed verzorgd.