Petit Domaine de Vacances Les Armengauds

Vaatwasmachine
Wasmachine
Adresgegevens | Route de Vaudreuille, 11400 |
Petit Domaine de Vacances Les Armengauds
Elk jaar is er wel een periode dat we terug willen naar LA, oftewel Les Armengauds.
Soms in combinatie met een doorreisje naar Spanje, soms gewoon twee weken heerlijk genieten in de super comfortabele Carstentent. Telkens genieten van de sfeer, het lekkere eten, de gezellige Franse dorpjes en de wekelijkse markt in Revel.
Kortom, ons hart verloren op dit domaine!
Zowel in juni 2013 als in juni 2014 hebben wij drie weken onze vakantie doorgebracht in respectievelijk gite Lavande en gite Tournesol, beide van alle gemakken voorzien en goed onderhouden. Cax en Marion weten hun gasten te waarderen. Indien nodig staan zij voor je klaar. De kookkunst van Marion is voortreffelijk Het domein Les Armengauds is goed bereikbaar en ligt in een regio waar veel geschiedenis te vinden is. Revel en zeker de zaterdag markt is een aanrader. Wij gaan zeker nog een keer terug.
Deze bouwvak zijn we bij Les Armengauds geweest. We zaten in de 2-persoons gite. In de gite was alles aanwezig. Een keukenblokje, een ruime badkamer, tafel met stoelen (zowel binnen als buiten) en binnen een bank. Ruimte genoeg.
Het uitzicht vanaf Les Armengauds is geweldig. Ook vanuit het zwembad is het uitzicht erg mooi. Bij het zwembad kun je heerlijk liggen.
Twee keer hebben we het 3-gangen menu gegeten, dat Marion heeft bereid. Dit was heerlijk! Een keer per week is er een barbecue.
Er hangt een fijne, relaxte sfeer. Echt een heerlijk rustige camping.
Voor vragen over activiteiten in de omgeving kun je altijd bij Cax en Marion terecht.
Het stadje Revel ligt op 9 km afstand. Daar is een Lidl, een Intermarché, een bakker, een groenteboer, enz.