Skallerup Seaside Resort

We hebben de beste aanbieders voor Skallerup Seaside Resort voor je op een rij gezet:
Deze accommodatie heeft een score van 9
Over Skallerup Seaside Resort
Ontspannen kan goed op Vakantiepark Skallerup Seaside Resort in Denemarken. Aan de kinderen is gedacht met de glijbaan, een indoor speeltuin, een skatebaan en een grote sporthal. De ouders kunnen ontspannen in de Romulus spa en wellness. In de omgeving zijn leuke dingen om te bezoeken zoals het oceanarium in Hirtshals en de vuurtoren in Lønstrup.
Lalandia Billund
Vakantiepark
Binnenzwembad
Adresgegevens | Nordre Klitvej 21, DK-9800 |
Skallerup Seaside Resort
Het park brengt een enorme rust. We zijn met 5 + hond en hadden een A6 huis. Heel ruim en met nummer 480 ideaal uitzicht op de zee. Er zijn buren maar daar merk je niets van. Heel veel privacy. We sliepen als rozen. Ook was het huisje heel proper. 1 laken was bij aankomst vuil, maar daar mochten we om een nieuw vragen aan de receptie. Als ik dan toch een minpunt zou moeten geven: de app is in het Deens. Dus gezien alles digitaal geboekt moet worden van activiteiten is dit moeilijk. Maar aan de receptie helpen ze graag! De surf oceaan activiteit is een aanrader. Zoon van 12 vond dit voor herhaling vatbaar. Deze ging door in Løkken. Ook te boeken via de app. Voor het pretpark Fårop Sommerland (aanrader!), kan je ook via de app kaartjes reserveren met korting. Vervelen doe je hier niet, maar wie rust wil, ook prima! Voor ons voor herhaling vatbaar 🙏
Een hele fijne vakantie gehad. Pluspunten: Direct aan strand en zee, goede faciliteiten voor zowel volwassenen als kinderen, alle faciliteiten schoon, hygiënisch en netjes, heel mooi zwembad en speelplaats voor kinderen -zowel binnen als buiten-, voldoende sport- en fitnessfaciliteiten, ruime supermarkt met uitgebreid assortiment op het park, fijn personeel.
Super goed bevallen voor een ander soort zomervakantie bestemming. Best groot park maar door goede opstelling huisjes heel rustig en veel privacy. Wij hadden een huisje (a4) dat aan andere zat maar 0,0 geluidsoverlast. Voornamelijk gezinnen, families, enkele vriendengroepjes maar iedereen is beschaafd en houd rekening met een ander. Groot terras deck aan je huis, met glas rondom. Veel activiteiten sportief en voor kinderen. Niet geschikt voor mensen die willen stappen of kids kwijt willen bij het animatie team.
Stroom en te betalen activiteiten reken je af bij vertrek. Als je na 16u aankomt was receptie dicht en wij hadden de mail niet ontvangen voor bestel app. Sleutel en incheck info ligt dan klaar maar hadden daardoor geen lakens en handdoeken besteld. Super goede wifi in huisjes. Tvtje met bvn.
Kleine minpuntjes: krappe douche en autos die nogal hard rijden op t park.
Wij komen zeker nog eens terug.

Skallerup Seaside Resort
mooi park, zeer goede faciliteiten. Rustig en schoon. Extra rustig door corona. Huisjes zijn van alle gemakken voorzien en bieden veel privacy. Echt een mooi park met genoeg te doen in de omgeving. We konden na 9 dagen niets verzinnen om over te "zeuren"
Erg mooi park met goede schone en ruime faciliteiten. Wij hadden een 4 persoons huisje wat wij vrij klein vonden voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Weinig ruimte om je spullen kwijt te kunnen. Ons huisje was wat gedateerd maar wel heel schoon! We kregen last van mieren (dat kan natuurlijk in de duinen). Binnen 5 minuten kwam er iemand om dit te verhelpen en ze compenseerden dit met wat leuks op het park. Heel netjes. Super verblijf gehad, prachtige omgeving. Sommige huisjes worden nu gerenoveerd. Vuurtoren in Lönstrop vonden wij een sprookje, Skagen en Grenen prachtig mooi! En het Oceanarium was ook de moeite waard. Bij de kinderboerderij/manege van het park kunnen de kinderen maar ook volwassenen paardrijden tegen betaling, ook dit was top geregeld. Voor de kinderen was deze vakantie écht een feestje en voor ons ook.
Mooi rustig park, huisjes hebben genoeg privacy, hadden 4 persoons en was ook genoeg ruimte voor 4 personen. Alleen matrassen in stapelbed waren niet echt goed en kussens slecht (neem eigen kussens mee). Verder schoon huisje, schoon park, mooi zwembad, vlakbij het strand. Eten afhalen is prijzig, supermarkt goed voorzien.
Leuke uitstapjes in de buurt: Lokken strand is relaxed, kun je ook surfen, Skagen/Grenen, veel bunkers te vinden aan de kust. Mooi museum in Aalborg. Palmenstrand in Fredrikshavn.
Kortom, echt een mooi vakantiepark als je van rust en ruimte houdt. Er is ook genoeg te doen voor kinderen, maar als je daar geen interesse in hebt, heb je er geen "last" van.
Receptiemedewerksters echt klantvriendelijk!