Laagsteprijsgarantie
Geen afbeelding beschikbaar
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 8.2

Over Kovacine

Camping Kovacine in Cres in Kroatië biedt veel ruime plaatsen en huuraccommodaties, maar heeft toch een gemoedelijke sfeer weten te behouden. Er zijn genoeg schaduwplaatsen en plaatsen met uitzicht op zee, waar de camping direct aan ligt. Er is ook een naturistengedeelte. Het sanitair wordt goed schoongehouden. Het dorpje Cres ligt op loopafstand.

• BBQ toegestaan

• Fitness

Melin I/20, 51557

Kovacine

8.2
FantastischScore uit 2 reviews

Mooi camping aan zee met loopafstand naar het dorp
Door M. Koogje op 01-07-2025

We hebben 7 nachten gestaan op deze camping. Ik vond dit te lang maar je kon minimaal 7 nachten boeken.Het is een mooie camping met veel schaduwplekken. Het is 2 km lopen naar het centrum van Cres. Er rijdt ook een treintje waar je 5 euro p.p. betaalt of 8 euro retour,. Sanitair wordt bijna heel de dag schoongehouden. Het enige waar ik mij aan ergerde zijn de mensen ( volwassenen en kinderen) die als mallen rijden op hun elektrische step. Als je niet uit kijkt word je onderste boven gereden.

Mooie kamping.
Door Hans van kessel op 12-09-2023

Tweede keer dat we hier zijn. Mooie kamping, schoon en proper met zeer vriendelijk personeel die ten alle tijden voor je klaar staan. Helaas steeds meer mensen die een deel van het strand claimen, door hun bedjes en badlakens vroeg in de ochtend daar neerleggen en in de middag er gebruik van maken. Daar wordt door het personeel niet op gereageerd wat veel ergenis en irritatie opwekt. Ik kan daar niet goed tegen dus volgend maar iets anders zoeken. Jammer