du Pouhou

- € 184
Camping De Chênefleur
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 284
CampingLe Canada
Camping
Adresgegevens | Rue Vecpré 4, 6980 |
du Pouhou
De hele camping ademt rust. Bij Dominique en haar man is iedereen welkom. Prachtige ligging. Wij komen hier al jaren om lekker basic te kamperen in een tent of in de pipowagen, lekker vuurtje stoken...wat wil je nog meer, chill!
Camping, waar je gewoon je gang kunt gaan. Goede sfeer, leuk beekje en grote plaatsen voor de tent.
Alles erg basic: Vuurtje maken voor de tent en plassen in het bos of bij een sanitairgebouwtje verderop de camping.
De ligging van de camping is prachtig. Sanitair is prima (douche muntjes voor 1,50 is een concept waar ik niet zo van gecharmeerd ben. Maak dan de prijs iets hoger. Ik zie dat als verborgen kosten). De claim "natuurlijk kampeerterrein. Rustig en rustiek" kon wat mij betreft niet waargemaakt worden. Over het algemeen wordt op een camping na 22.00 uur geen lawaai toegestaan. Hier helaas wel. En dan echt hard geschreeuw na middernacht. Dat ligt natuurlijk grotendeels aan bepaalde gasten op de camping maar er wordt absoluut niet gehandhaafd. Voor ons in ieder geval om die reden geen aanrader. Wel uniek dat je over de hele camping vuur mag stoken bij je tent.
20 jaar geleden hier een vaste plaats gehad. Eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam. Dit is echt een camping om tot je rust te komen, faciliteiten zijn er op de camping niet echt. Stroom of water is niet mogelijk op je plaats. Kinderen kunnen wel spelen in het bos of de mooie stromende beekjes die er aanwezig zijn ,vissen hutten bouwen. Hier is kamperen nog echt kamperen zoals Kamperen bedoeld is. Bij heldere avonden is het heerlijk om naar de sterren hemel te kijken, schitterend. Voor tieners is de camping niet echt geschikt omdat er verder niets te doen is. Hou je van rust en genieten en van mooie boswandelingen dan is de pouhou de camping voor jou.
Kamperen zoals kamperen ooit bedoeld is. Pure natuur, kabelende rivier, stilte echt donker en vuurplaats voor iedere kampeerplaats. Eenvoudig saninitair maar schoon en lekker warme douche.
Hout, verse eieren en lekker Belgisch biertje te verkrijgen.
Super leuke, basic camping! Paar plaatsen met stroom, ik gok een stuk of 5, de rest zonder. Een vuurplaats bij iedere tent is superleuk, hout sprokkelen in de prachtige omgeving ook. Je loopt van de camping meteen het bos in, aan beide kanten van de weg dus genoeg te ontdekken. Bij terug komst een lekker biertje bij de eigenaren op het terras! Voorzieningen zijn basic maar schoon en goed, douche 5 min voor 1,50 is prima te doen! Wij komen ooit terug! Nb; het was nu wel rustig, ik kan niks zeggen over de voorzieningen tijdens drukte.