Waulsort

Vakantiepark
Buitenzwembad
Adresgegevens | Rue du Pairy, 1, 5540 |
Waulsort
We zijn hier naartoe gekomen met twee volwassenen, 1 zoon van 15 en twee honden. Huisjes zijn klein maar schoon en er zit een prima uitgerust keukentje in en goede bedden. Er is een goed werkende WiFi in het huisje.Het park is erg rustig. Huisjes staan tussen de bomen. Op kleine afstand van Dinant en Givet (Frankrijk).
Zwembadje schoon maar koud.
We gehhen ons hier echt heerlijk vermaakt . Er zijn echt heel veel leuke activiteiten in de omgeving! (Bijvoorbeeld terr altitude in Frankrijk)
Voor de rust zit je daar geweldig goed. Huisjes zijn gedateerd maar ons huisje had alles wat we nodig hadden. En we zaten op een hele rustige plek voor uitstapjes ben je overal heel dichtbij bijvoorbeeld bij dinant en rochefort en frankrijk is ook dichtbij voor de boodschappen (6km). De uitzichten over de maasvallei zijn geweldig. Verwacht alleen geen luxe. Daar is de prijs ook niet na. Veel leuke paden om te wandelen en mooie bossen. In waulsort zelf is echt helemaal niks te beleven het is wel een prachtig dorpje om te bezoeken. En natuurlijk dinant niet te vergeten. Al met al een prima vakantie gehad.
Rustig park mooi gelegen.
Prachtige omgeving midden in de bossen langs de Maas.
Vlakbij Dinant mooie stad met 10 min rijden ben je bij een supermarkt.
Huisjes zijn simpel maar alles wat je nodig heb bij de hand.
Honden mogen bijna overal mee naar toe !
Mooi rustig zwembad en leuk speel tuintje voor de kinderen.
Mooi park als je van rust houd omgeving is schitterend .
Huisjes zeer gedateerd en slecht onderhouden. Tv erg klein en ontvangt uitsluitend Franse zenders. Bedden erg hard. In de winter (december) was het hier bijna niet warm te krijgen!
Wij waren hier afgelopen jaarwisseling in de veronderstelling dat het een vuurwerkvrij park zou zijn (doodsbange hond), maar helaas ... een stel van het park nota bene vond het nodig net naast de ingang flink te knallen. Dus voor ons dit park ook niet meer.
De omgeving is wel prachtig ...
Het huisje dat wij hadden was proper, de douche en de keuken waren recent vernieuwd. Het is geen nieuwbouw, maar dat verwachtten wij ook niet... Het park zelf was zéér rustig gelegen, we konden van daaruit gaan fietsen of wandelen. In Waulsort zelf ontdekten we Villa 1900, een tof initiatief! Voor ons was het park de juiste plek om "actief te ontspannen"... Alleen jammer dat het "onthaal" kilometers verder ligt...
Hele mooie omgeving, veel bezienswaardigheden.
Het huisje was ronduit smerig te noemen, van schaamhaar in de beschimmelde douche/ waskuip, tot kringen in matrassen die getuigen van seksueel verkeer van vorige bezoekers.
Er worden wel 60€ schoonmaakkosten in rekening gebracht. Waarvoor eigenlijk? Deze huisjes zijn rijp voor de sloop, een antikraakwacht zal hier niet eens genoegen mee nemen. De advertenties geven geen realistisch beeld, van de daadwerkelijke situatie